[NOVO] Uživajte u bajkovitom proljetnom ruhu Opatije i luksuznom odmoru u Astoria Designhotelu 4* uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Danas je ovaj hotel primjer uspješnog spoja suvremenog dizajna i carskog stila pa ako volite modernu uslugu u kojoj se možete osjećati kao car ili carica - na pravom ste mjestu... Kupon vrijedi od 28.03. do 24.04.2024.

Kao jedan od najboljih hotela u Opatiji, Astoria Designhotel 4* pruža široku ponudu usluga koje će garantirano zadovoljiti potrebe svakog gosta, kako poslovnog tako i onih koji uživaju u odmoru. 

Hotel je smješten blizu samog srca grada Opatije gdje niste nikada previše udaljeni za veliki shopping, a također ni od arhitekturnih i kulturnih bisera grada. Svaki detalj je pažljivo biran i svaka soba je s pravom vrijedna posjeta. Naša najveća želja je da vam bude udobno i da se opustite, baš kao kod kuće.

Nedavno renoviran, Hotel blista novim sjajem, sa svijetlim interijerima, modernim dizajnom i izražajnim bojama u svakoj od 50 posebno uređenih Superior ili Deluxe soba, 2 Junior Suite-a, a poseban doživljaj pružit će vam Penthouse Suite.

Superior sobe imaju sve što vam je potrebno za boravak u Opatiji. Birajte između udobnih dvokrevetnih soba koje zrače suvremenim, urbanim stilom i opuštajućom atmosferom. 

Sobe imaju Individualno reguliranje klima uređaja, minibar, potpuno opremljenu kupaonicu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, telefon s izravnim biranjem, besplatan brzi WiFi, sef, radni stol sa lampom.

Hotel izgrađen 1904. godine, u elegantnom austrougarskom stilu, energijom prostora i arhitektonskim stilom postao je jedan od najpopularnijih opatijskih hotela. Dizajn je osmislio Franz Eduard, a tada je nosio zvučno ime "Villa Louise", koja je osvajala tadašnje turiste svojim austrijsko-mediteranskim stilom, terasama, reprezentativnim stubištem, palmama i parkovima. 

Najpopularnija osoba koja je ikada došla u Astoriu bio je Franz Joseph. Lokacija definirana stoljetnom tradicijom, moderno usmjerena na dizajn i pristup, Astoria Designhotel je briljantno promišljena kombinacija tradicionalnog i modernog.