[02.-23.06.] Ususret ljetu u Novom Vinodolskom uz 2, 3 ili 5 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u šarmantnoj Vili Ružica!

Super cijena 136,00 €
Uštedi još 7,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 7,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

EXTRA pogodnosti - boravišna pristojba i parking uključeni u cijenu! Dijete do 6 godina GRATIS na ležaju s roditeljima! Kupon vrijedi od 02.06. do 23.06.2024.

Vila (Ferienhaus) Ružica osnovana je 2000. godine i već 20 sezona je sinonim za kvalitetan smještaj i usluge. Nudi mogućnost smještaja individualnim gostima s noćenjem i doručkom, kao i grupni smještaj u obliku samoodržavajućih projekata.

Smješteni smo u jednom dijelu kuće što nam omogućava da našim gostima uvijek budemo na usluzi. Poznavanje njemačkog i engleskog jezika olakšava nam komunikaciju s gostima iz raznih dijelova Europe. Sve sobe imaju klimu i TV.

Novi Vinodolski

U središnjem dijelu sjevernog Hrvatskog primorja, iz stare frankopanske utvrde zvane Novigrad, razvio se i proširio uz morsku obalu turistički grad Novi Vinodolski, središte današnje Rivijere Novi Vinodolski.

Rivijera Novi Vinodolski proteže se na otprilike 25 kilometara obale. Uz Novi Vinodolski treba posebno spomenuti priobalna mjesta Povile, Klenovica, Smokvica i Sibinj.