[VARAŽDIN] TOP ponuda za oblikovanje tijela, redukciju celulita i detoksikaciju - 24 učinkovita tretmana u Studiu Touch uz čak 76% popusta i GRATIS 1 tretman LED maskom za lice!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretmani se odrađuju 2x tjedno cca 90 minuta. Kupon se koristi u 8 dolazaka i vrijedi do 30.06.2024.

Električna stimulacija mišića s radiofrekvencijom je uređaj za ljepotu koji koristi magnetsku rezonanciju usmjerenu na visoki intenzitet i fokusiranu unipolarnu radiofrekvencijsku tehnologiju za treniranje mišića i trajno uništavanje masnih stanica. Uređaj ima 4 ručke.

Odličan izbor za smanjivanje masnoće, povećanje mišića, promjenu oblika tijela i sve one koji nemaju vremena za vježbanje ili imaju poteškoća u vježbanju. Pogodan također za majke koje žele izgubiti trbuh nakon porođaja. EMS lako može oblikovati mišiće i smanjiti masnoću za vas, a učinak je izvanredan. Tretman se može obaviti na trbuhu, stražnjici, nadlakticama (bicepsi, tricepsi), bedrima ili ramenima.

TESLA tretmani za oblikovanje tijela tek su od nedavno dostupni u Europi i uspijevaju upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. 

Lipolaser tretman ubrzava proizvodnju kolagena - zatezanje kože. Valna duljina svijetlosti lasera potiče masne stanice na privremenu propusnost membrane. Rezultat je otpuštanje sadržaja stanice u međustanični prostor, razgradnja masnih nakupina, a nakon većeg broja tretmana primjećuje se i efekt zatezanja kože. Tretman se može obaviti na nadlakticama, trbuhu, natkoljenicama i stražnjici.

Tretman radiofrekvencije i lasera ujedinjuje najnovije tehnologije i idealan je za skidanje masnih naslaga, nakupina masnoće, smanjenje obujma, zatezanje kože, rješavanje problema narančine kore, poticanje proizvodnje kolagena i oblikovanje tijela. Rezultat sa lifting efektom je vidljiv odmah nakon prvog tretmana.

4D ultrazvučna kavitacija zapravo je vrlo jednostavan, brz i bezbolan postupak uklanjanja celulita i tvrdokornih masnih naslaga na trbuhu, bokovima, koljenima, stražnjici i gornjim dijelovima ruku. Važno je znati da takav tretman ne oštećuje druga okolna tkiva, krvne žilice i živce. Nakon tretmana obavezno je odraditi  limfnu drenažu ili presoterapiju. Trajanje tretmana od 20 do 40 minuta.

Limfna drenaža smanjuje vjerojatnost oboljenja od prehlada i virusa jer pomaže vašem tijelu da se bori s infekcijom i ubrzava liječenje te oporavak od bolesti. Pomaže kod zadržavanja vode u organizmu, potiče gubitak težine, pomaže u učinkovitijem izgaranju kalorija i olakšava simptome alergije.