Odmor za početak ili kraj ljetne sezone u mirnom primorskom mjestu Dugoj Uvali uz 4 dana i 3 noćenja ili 8 dana i 7 noćenja u apartmanima Unije za 4 ili 5 osoba po super cijenama!

Super cijena 169,00 €
Uštedi još 9,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 9,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 01.-07.09. ili 25.08.-01.09.2024.

APARTMANI UNIJE obiteljski su posao, posvećen pružanju najboljeg mogućeg doživljaja po pristupačnoj cijeni. Imamo jedne od najboljih i najvećih apartmana u Dugoj Uvali zbog toga što smo obnovili i remodelirali naš objekt tijekom zadnje renovacije. 

Konstantno rastemo, a svake godine uvodimo nove usluge i pogodnosti – također, u nekim od naših apartmana dozvoljavamo male kućne ljubimce. Osim turističke usluge, nudimo i usluge recepcije za poslovne korisnike; čuvanje ključeva, dočeka gostiju i čišćenja vaših apartmana.

Naša je obitelj iz Hrvatske i radi u turizmu preko 20 godina. Pratimo najnovije trendove u gostoprimstvu i educiramo se o novim metodama. Kao obitelj, volimo i sami putovati. Naši se apartmani nalaze u mirnom primorskom mjestu gdje se možete odmoriti i opustiti. 

Duga Uvala ima nekoliko lijepih plaža, sportskih terena i restoran. Ako vas zanima razgledavanje gradova, Pula i Rovinj udaljeni su oko 30 minuta vožnje.

LADONJA ČETVEROKREVETNI APARTMAN
Uređen za četiri osobe, ovaj apartman srednje veličine ima privatni ulaz. Osim toga, ima i klima uređaj, ploče za kuhanje, privatnu kupaonicu te balkon s pogledom na more. (42m2; 4 osobe).

ULIKA PETEROKREVETNI APARTMAN
Naš najveći apartman nudi dodatan prostor koji možete koristiti za udobnost, ili dovesti još ljudi. Također, ima odvojenu spavaću sobu i potpuno opremljenu kuhinju. (50m2; 5 osoba).

DUGA UVALA
Od četiri uvale u istočnoj Istri, Duga Uvala je daleko najljepša. 

Nalazi se u blizini Pule i Rovinja te je okružena mediteranskom vegetacijom i plažama koje oduzimaju dah. Duga Uvala je idealno turističko mjesto na Jadranskoj obali.