Odlična ponuda za mršavljenje i oblikovanje tijela - MODUL FIT od čak 68 tretmana u Wellness centru Hotela Sport u Ivanić Gradu za samo 249 eura!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Kupon vrijedi do 13.06.2024.

Osmišljen kao oaza vitalnosti, sporta i opuštanja, Hotel Sport 4* nudi uravnotežen wellness pristup i bogatu ponudu za rekreativne i profesionalne sportaše. Hotel Sport je među prvih 21 hotela u Hrvatskoj dobio certifikat Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske "Sustainable Hotel". 

MODUL FIT 2 - 68 tretmana mršavljenja: 16 h individualnog treninga s osobnim trenerom ● 16x LPG cijelo tijelo ● 16x limfna drenaža ● 10x infra sauna 60 min u svijetu sauna ● 4x antistress ritual termo deka ● 4x kavitacija ● 2x body wrapping

Centar zdravog mršavljenja je centar za regulaciju tjelesne težine i preoblikovanje tijela te zdravstveno poboljšanje kroz preporuku prehrane. Vježbe su prilagođene svakoj klijentici i klijentu na individualnoj razini.

Naglasak u Centru zdravog mršavljenja je na ljepoti u službi zdravlja.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfna drenaža koristi anatomske i fiziološke spoznaje o sustavu cirkulacije čovjeka, stimulira aktivnost limfnih vodova, obnavlja prolazak limfe na kritičnim točkama i ubrzava metabolizam tkiva.

Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska "pod nož". Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. 

Kavitacija se smatra najmoćnijim tretmanom  pomoću koga se uništavaju masne stanice u tretiranju celulita i uklanjanju masnih naslaga. Temelji se na djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do razgradnje masnih stanica, nakon čega se one preljevaju u međustanični prostor, a potom u krvotok. Stanice se bolje opskrbljuju kisikom, a tako razgrađene masti koriste dalje u metabolizmu ili kao energija za obavljanje različitih aktivnosti.