Proljetni odmor u Resortu Belvedere 4* by Maistra u Vrsaru uz 2 ili 3 noćenja na bazi polupansiona 2 osobe i 1 dijete do 11,99 g. u Superior sobi ili na bazi doručka za 4 osobe u Standard apartmanu!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 22.03. do 01.05.2024.; ne vrijedi za 23.03., 29.03., 30.03.

Resort Belvedere mjesto je za odmor, ali i za prepuštanje doživljajima koje destinacija nudi. Bilo da dan odlučite provesti na spektakularnom bazenu, brojnim biciklističkim rutama ili istražujući sport na vodi za koji možda niste ni znali, ovdje dan proleti u brojnim pustolovinama. 

Moderno uređene sobe i apartmani smješteni su već uz prvi red do mora, a zatim se uspinju uz blagu padinu s prekrasnim pogledom na 18 otočića vrsarskog arhipelaga. Nekoliko minuta hoda šetnicom uz more treba vam do centra Vrsara, ili biciklom istražite okolicu. 

Elegantne, dobro opremljene Superior dvokrevetne sobe udobne su za smještaj do tri osobe. Imaju dva povezana ili odvojena kreveta, pomoćni ležaj (kauč na razvlačenje za jednu osobu), kupaonicu s tušem ili kadom, klima-uređaj, telefon, sef, LCD SAT TV, hladnjak, sušilo za kosu te balkon s pogledom na Vrsar i obližnje otoke ili park.

Standard apartmani sa spavaćom sobom (ima dva povezana ili odvojena kreveta) i dnevnim boravkom (ima kauč za dvije osobe) te dobro opremljenom kuhinjom (mikrovalna pećnica, aparat za kavu, ploča za kuhanje, hladnjak) udobni su za smještaj do četiri osobe. Imaju također kupaonicu s tušem ili kadom, sušilo za kosu, klima-uređaj, LCD SAT TV, telefon, sef i balkon.

Jutro uz šalicu vruće kave i kompletan doručak u pansionskom restoranu iz kojeg se pruža predivan pogled na more i otoke već je tradicionalan početak dana u resortu Belvedere. 

Smjestite se uz staklenu stijenu s pogledom na more i uživajte u bogatoj buffet ponudi toplih i hladnih jela. Ako imate posebnih nutricionističkih želja jer ste vegan, vegetarijanac ili na posebnoj ishrani, dobit ćete upravo ono što poželite. Bogata buffet ponuda toplih i hladnih jela u ponudi je i za večeru u sklopu usluge polupansiona.