[PONUDA ZA OBITELJ] Uživanje u Termama Radenci uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odraslih i 2 djece u Hotelu Izvir 4*, kupanje u termalnom kompleksu, 1x dnevno ulaz u svijet sauni...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite Terme Radence i neka Vas ljekovita svojstva termalne vode razmaze... Ponuda vrijedi za 2 odraslih te 1 dijete do 6 godina bez vlastitog ležaja i 1 dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi od 01.04. do 18.04. ili od 21.04. do 10.05.2024.

Lječilište Radenci: Srce kaže da!

Gotovo stoljeće i pol lječilišne tradicije i iskustva u području liječenja srčanih bolesti, termalni bazeni i ljubazno osoblje koje će vam se posvetiti svim srcem – to je samo nekoliko dobrih razloga za posjet lječilištu Radenci. Pribrojte još dvjesto pedeset sunčanih dana u godini i, naravno, legendarnu mineralnu vodu, koju si možete natočiti izravno na izvoru ili u njezinim mjehurićima uživati u kupkama, i već je pred vama odmor zbog kojeg će vam zaigrati srce!

Neograničeno kupanje u termalnom kompleksu (na dan dolaska mogućnost kupanja od 11 h) i cjelodnevno kupanje na dan odlaska + 1x dnevno ulaz u hotelski svijet sauni do 16 h (ne vrijedi na dan odlaska) + korištenje ogrtača za kupanje 

Hotel Izvir 4* nalazi se uza zeleni lječilišni park s jedinstvenim izvorom mineralne vode. Ime hotela Izvir naše je odavanje počasti tim čudesnim darovima prirode. Iz hotela postoji izravan ulaz u termalne bazene, bife restorane i zdravstveni te wellness centar.

Opustite se i rekreirajte u bazenima termalnog svijeta koji je povezan s hotelom: 3 unutarnja termalna bazena, 1 unutarnji bazen za plivanje, 4 vanjska termalna bazena, unutarnji dječji. Gosti hotela imaju slobodan ulaz u sve bazene. 

Gosti hotela također besplatno mogu jednom na dan, do 15 sati, istražiti svijet sauna - 6 različitih sauna i Kneippov bazen. U okviru wellness usluga medico-wellness centra Corrium na raspolaganju su i kupke, masaže te cjelovita wellness ponuda (uz nadoplatu).