Nezaboravan odmor u Moravskim Toplicama uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odraslih i 2 djece u Hotelu Livada Prestige 5*, uživanje u hotelskim bazenima i saunama i parku Terme 3000!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 2 djece (jedno dijete do 6 godina spava s roditeljima i 1 dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju)! Kupon vrijedi od 01.04. do 26.04. ili od 01.05. do 07.05.2024.

Nevjerojatni doživljaj Prekmurja

Prekmurje ima nešto posebno što je teško riječima opisati. Nešto što treba vidjeti, čuti, dotaknuti i okusiti. Upravo to bogatstvo senzacija vodi hotel Livada Prestige, jedini prekmurski hotel s pet zvjezdica. 

Bacite pogled kroz prozor i uživajte u mirnom pogledu na beskrajne prekmurske livade ili svratite na partiju golfa na golf terenu s najdužim plovnim putem u Sloveniji.

Neograničeno kupanje u bazenima Hotela Livada Prestige (i na dan odlaska) ● ulaz u saune Hotela Livada Prestige ● korištenje ogrtača i korištenje ručnika i ležaljki uz hotelski bazen ● jutarnja gimnastika i vodeni aerobik uz glazbu 2x dnevno (osim nedjeljom) ● neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000 / povezano toplim hodnikom (i na dan odlaska do 11.00 sati)

Otvoren 2006. godine, ovaj hotel s pet zvjezdica na četiri kata i prizemljem ima 122 sobe. Nalazi se u neposrednoj blizini golf igrališta i Termalnog parka Terme 3000. Hotelski bazeni, barovi, restorani i wellness centar nalaze se unutar hotela. Gosti mogu birati između 5 tipova soba opremljenih antialergijskim madracima. Hotel se ističe kadama koje se mogu napuniti crnom termomineralnom vodom.

Većina je soba dodatno opremljena masažnom kadom s crnom termomineralnom vodom, zbog čega je ovaj hotel jedini u Europi s takvim tipom wellnessa u sobama!

Hotel ima 5 termalnih bazena: unutarnji termalni bazen, vanjski termalni bazen, bazen crne termomineralne vode te unutarnji i vanjski dječji bazen s toboganom.

Hotelski svijet sauna ima 6 sauna (finska, turska, caldarium, laconium, infracrvena i balnearium), bazen za Kneipp i masažu, 2 wellness centra (Thai centar u hotelu Livada Prestige nudi masažne terapije; Thermalium Medico-Wellness centar u Termama 3000 s raznolikim wellness tretmanima s panonskim prizvukom, kupkama, tretmanima ljepote i posebnim medico-wellness uslugama, uz nadoplatu).

S 11 bazena ukupne površine preko 5200 m2, Terme 3000 – Moravske Toplice savršeno su odredište za sve željne bezbrižne vodene zabave. Osim unutarnjeg i vanjskog termalnog parka s toboganima od kojih će vam se ubrzati krv, možete birati između tri hotelska bazenska kompleksa od kojih svaki ima svoju priču.

U okolici Terma 3000 zanimljivi su ponajprije: Plečnikova crkva u Bogojini, rotonda iz 13. stoljeća u Selu, Aquila freske u Martjancima i Turnišču te izlet na najveći slovenski stari grad u Gradu. 

Možete uživati u ljepoti vinske ceste Jeruzalem, a nakon toga se počastite lokalnim specijalitetima i pogledajte salezijanski samostan. Na izletu brodom na Otok ljubavi u Ižakovcima okrijepite se »büjraškom malicom« (užinom) i ljubavnim napitkom, a Bukovniško jezero je prava riznica čudesne snage prirode – energije, koja opušta, smiruje i revitalizira. U blizini jezera je kapela Sv. Vida pokraj koje se nalazi Vidov izvor s ljekovitom vodom.