Proljetni odmor u Corinthia Baška Sunny Hotelu by Valamar na Krku uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 3 ili 4 osobe i vodene radosti u unutarnjim i vanjskim bazenima!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 310,00 €
Uštedi još 16,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 16,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Boravišna pristojba i eko taksa uključene u cijenu! Kupon vrijedi od 12.04. do 28.04. ili od 03.05. do 17.05.2024.; ne vrijedi za 12.04.; 13.04.; 10.05. i 11.05.

Za obiteljsku avanturu ispunjenu zabavom na prekrasnoj Veloj plaži na otoku Krku uputite se u Corinthia Baška Sunny Hotel koji nudi fantastične sadržaje i zabavu za sve uzraste.

Za opuštajući i pristupačan boravak na vrhunskoj lokaciji, samo nekoliko koraka od mora, odaberite iz široke ponude modernih soba koje će zadovoljiti svakog gosta. Stvorite prekrasne obiteljske uspomene na šljunčanoj plaži, zabavite se na unutarnjim i vanjskim bazenima s vodenim sadržajima, a zahvaljujući fleksibilnoj kombinaciji doručka i užine te tematskih večera, nećete morati brinuti o hrani za vrijeme odmora. 

U usluzi polupansiona očekuju Vas Sunny Breakfast & Brunch - produženi doručak i rani ručak od 7 do 13 h s uključenim bezalkoholnim pićima ● tematska večera Sunny Dinner od 19 do 21 h (pića uz doplatu)

Restoran Sunny nudi uslugu Sunny Breakfast & Brunch s bogatom ponudom jela tijekom produženog doručka i ranog ručka do 13:00 sati. Nakon šalice vrhunske jutarnje kave i laganog doručka, možete se prepustiti toplim zrakama sunca ili otplivati u moru, a zatim vratiti u restoran na novu dozu delikatesa u sklopu tematskog ranog ručka. Za bezbrižne večeri odaberite raznolika jela servirana u sklopu usluge Sunny Dinner.

Soba za 3 (21 - 27 m2) ima spavaću sobu s bračnim krevetom / dvokrevetnu sobu i pomoćni ležaj / sofu, kupaonicu s tušem, balkon, klimatizaciju, LCD Sat TV, pristup Internetu, sušilo za kosu i telefon.

Superior soba za 2+2 (25 - 34 m2) ima spavaću sobu s bračnim krevetom i 2 pomoćna ležaja / sofe, kupaonicu s tušem, balkon, klimatizaciju, LCD Sat TV, pristup Internetu, sušilo za kosu i telefon.

Iskoristite mogućnost i besplatno uživajte na vanjskim i unutarnjim bazenima Corinthia Baška Sunny Hotela. Opustite se uz hidromasaže, slapove i vodoskok na prostranom vanjskom bazenu. Nakon sunčanja na otvorenom, prebacite se u unutarnji rekreativni bazen sa slapovima.

UNUTARNJI SLATKOVODNI BAZENI: ukupna vodena površina 166 m2; bazen za odrasle sa slapom sa 6 mlaznica • dječji bazen

VANJSKI SLATKOVODNI BAZENI: 547 m2 vodenog prostora na ograđenoj zelenoj površini sa sunčalištem (2000 m2) i igralištem za djecu • bazen za odrasle s 4 ležeće masaže, 8 vodenih masaža, stojećim slapom s 3 mlaznice i vodoskokom • 2 dječja bazena

KRK je najdostupniji hrvatski otok s obalom povezan i cestovnim i morskim putem sa središtem u istoimenom srednjovjekovnom gradu Krku koji se tijekom ljeta pretvara u veliku pozornicu s brojnim festivalima i koncertima.

Danas je ovaj zeleni otok - prepun pitoresknih mjestašaca na obali i u unutrašnjosti - živa turistička destinacija koja cijele godine gostima nudi, uz blagu klimu, i najraznolikije sadržaje. 

Otok je kao stvoren za rekreaciju - obalu i unutrašnjost isprepliću biciklističke staze savršene za istraživanje na dva kotača koje može završiti kušanjem lokalnih specijaliteta - krčke janjetine ili jela od svježe ribe...