Bogata ponuda za proljetni odmor u Hotelu Villa Letan 4* u Vodnjanu uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odraslih i 1 dijete do 7 g., wellness gušte i organizirani izlet u NP Brijuni s vodičem!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite svoju obitelj proljetnim putovanjem u Vodnjan i uživajte u nezaboravnom odmoru u Hotelu Villa Letan 4*! Kupon vrijedi do 01.06.2024.

U cijenu uključen i vođeni IZLET U NACIONALNI PARK BRIJUNI!

HOTEL VILLA LETAN 4* u Peroju omogućuje Vam svu udobnost i sve prednosti novoizgrađenog i bogato opremljenog hotela. Četiri zvjezdice jamstvo su kvalitete, ali nipošto ograničenje, jer trudimo se izaći u susret svim vašim željama i potrebama.

Očekuju Vas i piće dobrodošlice (izbor istarskih domaćih rakija) i 10% popusta na sva jela na a la carte menu u LF restoranu!

Hotel Villa Letan nudi 54 jednokrevetne/dvokrevetne sobe i 5 apartmana. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more ili maslinike. 

Sve sobe i apartmani su stilski uređeni, opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem. LCD TV (HR i satelitski programi), mini bar, telefon, Internet, SOS sustav, sustav za vatrodojavu, sef, klima uređaj i centralno grijanje u sklopu su svake smještajne jedinice.

EXTRA pogodnosti - korištenje zabavnog sadržaja (biljar, pikado, badminton, stolni tenis, stolni nogomet) i 2 sata wellnessa (finska, turska i infracrvena sauna te jacuzzi)!

 

Intimna atmosfera i harmonija u našem WELLNESSU svakako je odličan početak svakog odmora. Svoj savršeni odmor započnite relaksacijom u našem wellnessu koji nudi tri različite saune i jacuzzi.

Hotel Villa Letan dodatno može ponuditi uz nadoplatu i po izboru: degustaciju vina i ulja u vinariji Medea ● degustaciju specialty kave u pržionici Bora Nera Vodnjan ● posjet muzeju sakralne umjetnosti crkve Sv. Blaža u Vodnjanu ● najam električnog ili klasičnog bicikla ● posjet uljari Chiavalon (jedno od top 10 ulja u svijetu) ● posjet maloj mljekari i sirani Latus ● posjet agroturizmu Sia (jedan od najboljih ovčjih sireva)

Dolazite li u Istru, možete očekivati vrhunske gastronomske doživljaje. Najbolji začin istarskoj kuhinji daje prirodnost njezinih sastojaka. O istarskoj se trpezi u superlativima dade govoriti satima. Znaju to mnogi koji Istru posjećuju radi dobrog jela. Nasljeđe je to i obaveza koju svaki istarski domaćin mora dostojno predstaviti svojim gostima. Restoran hotela Villa Letan to čini na vaše zadovoljstvo.