Idiličan odmor na Murteru uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe i do 2 djece u Hotelu Borovnik u Tisnom i sadržaje za opuštanje i rekreaciju...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 212,00 €
Uštedi još 11,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 11,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Smještaj u standard sobi za 2 odraslih i 1 dijete do 7 godina, a u obiteljskoj sobi za 2 odraslih i 1 ili djece do 12 godina. Kupon vrijedi od 29.03. do 07.05.2024.

HOTEL BOROVNIK - obiteljski hotel od 1997. godine - smješten je u Tisnom, u samom centru grada. Tisno se nalazi u živopisnom mediteranskom okruženju između grada Zadra i Šibenika. 

Hotel Borovnik nalazi se na otočkom dijelu Tisnog na otoku Murteru, a povezan je mostom s kopnom. 

Most je sam po sebi atrakcija jer se u zimskim mjesecima 3 puta tjedno na pola sata podiže, a ljeti svaki dan, za prolazak brodica ili jedrilica. 

U cijenu uključeno korištenje vanjskog bazena (ovisno o vremenskim prilikama) i teretane u trajanju od 60 minuta!
Mogućnost cjelodnevnog najma bicikala po posebnim cijenama
(uz prethodnu najavu).

Posebnost hotela je i njegova lokacija - smješten u samom srcu Dalmacije omogućava brz dolazak u Nacionalne parkove Krka i Kornati te mnoštvo UNSECO gradova.