10% POPUSTA

NOVA PONUDA za potpuni užitak i opuštanje u dvoje u Stubičkim Toplicama uz 2 polupansiona u Hotelu Matija Gubec, 1 tretman Garra Rufa ribicama i 1 masažu te neograničeno korištenje bazena i wellnessa!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 219,00 €
Uštedi još 11,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 11,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Kupon vrijedi za tjednu ili vikend opciju, do 30.06.2024.

Ponuda uključuje: 2 polupansiona ● 1 tretman Garra Rufa ribicama za stopala u trajanju 25 minuta (za 1 osobu) ● 1 masaža u trajanju 25 minuta (za 1 osobu) ● neograničeno korištenje hotelskih bazena ● neograničeno korištenje wellnessa - 5 sauni i relax room

Tretman Garra Rufa ribicama

Ribice s površine kože skidaju mrtve stanice te dubinski čiste i revitaliziraju kožu. Proizvode enzim DITHRANOL koji koži daje glatkoću, pomlađuje je i usporava odumiranje stanica pa koža postaje glatka, meka i svilenkasta.

Ove ribice nemaju zube, a kožu čiste blagim pokretima usta. Tijekom tretmana isključena je svaka mogućnost infekcije ili zaraza jer se stopala prethodno dezinficiraju u otopini. Tretman je ugodan i opuštajući.

Prethodna provjera i rezervacija termina za tretman i masažu na 049 282 630 ili bazeni@hotelmatijagubec.com. 

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i obavezna potvrda rezervacije odmah po kupnji i primitku kupona na info@hotelmatijagubec.com ili 049/282 501.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Kupalište Hotela Matija Gubec nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom Svijet masaže. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.

Ručna masaža kojom se sjedinjenjem protoka energije postiže maksimalno opuštanje organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne skupine postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Masaža hrani, regenerira, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu.