Vrhunski ELLE salon u Zagrebu donosi Vam fantastične tretmane lica u trajanju 45 minuta - korejska lifting masaža ili dubinsko čišćenje UZV špatulom i radiofrekvencijom, već od samo 15 eura!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 30,53 €
Ušteda 50%
Cijena 15,00 €
Uštedi još 0,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 0,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon se koristi u 1 dolasku, a vrijedi do 30.05.2024.

KOREJSKA MASAŽA sastoji se od stimulacije akupunkturnih točaka na licu, refleksoterapije lica po zonama nakon čega slijedi tradicionalna masaža lica prirodnim terapijskim uljima, ovisno o tipu i problematici kože.

Slijedi hranjiva ili lifting maska za lice, završni tretman kristalima i hidratacija kože prirodnim hranjivim serumima i kremama.

ULTRAZVUČNA ŠPATULA

Mnogi ga koriste kao zamjenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom djeluje se ultrazvučnom vibracijom i tako se izbacuju komedoni, a u isto vrijeme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica.

RADIOFREKVENCIJA

Jedan od popularnijih kozmetičkih tretmana tijekom kojeg radiofrekventna struja djeluje na kožu tako što je dubinski zagrijava. Površina kože ne zagrijava se do istog stupnja. Zagrijavanje vlakana kolagena u dubljem sloju kože, dermisu, dovodi do njihove kontrakcije.

Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža. Rezultat ovog tretmana je vidljivo zatezanje opuštene kože i bora te pomlađivanje lica i regeneracija oštećene strukture kože.