Prvi Svibanj u Pohorje Village Wellbeing Resortu uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe, bogatu dječju animaciju te uživanje u bazenu u Wellness & SPA Hotelu Bolfenk 4*!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 26.04.24. do 05.05.24.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort - hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata - smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje. 

WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4*

Sobe ispunjene suncem, ukusna domaća kuhinja koju poslužujemo u restoranu hotela Bolfenk te direktan pristup Wellness kući WellNest do koje možete prošetati u papučama i kućnom ogrtaču, obećavaju  savršeni odmor od svakodnevnice.  

Prije nego legnete u udoban krevet, pogled na zvjezdano nebo pomoći će Vam da lakše utonete u san, dok će Vas sljedeće jutro probuditi miris svježe pečenog kruha. U međuvremenu će zraka sunca već proviriti kroz prozor i pozvati Vas u zagrljaj prirode. Sve sobe su opremljene kupaonicom, kabelskim LCD TV i sefom te besplatnom WI-FI internetom.

U sklopu hotela Bolfenk, uz vrhunski restoran, nalazi se i udoban Lobby bar. Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Ponuda uključuje 2 polupansiona uz prigodni uskršnji bogati buffet doručak i večeru punu lokalnih specijaliteta ● smještaj u deluxe dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem i balkonom ● neograničeno korištenje unutarnjeg WellNest bazena ● bogata dječja animacija - kino večeri, kreativne radionice, vodeni pohodi, prvomajske igre, kuhaj s Chefom Gregorjem Jagrom... ● karta energetskog puta Bolfenk ● besplatan vanjski parking u sklopu resorta

Gosti hotela mogu koristiti usluge Wellness kuće »WellNest« koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C). Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvalitetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, tu su žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza te adrenalinski bike park Pohorje.