10% POPUSTA

Uživanje u špici ljetne sezone u Biogradu na Moru i odmor u Villi Adriatic uz 7 dana i 6 noćenja ili 10 dana i 9 noćenja u apartmanima za 2 ili 4 osobe!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 540,00 €
Uštedi još 27,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 27,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 15.07. do 26.08.2024.

Villa Adriatic nalazi se na 150 metara od marine u Biogradu na Moru, a nudi klimatizirane jedinice i besplatni WiFi. Udaljena je 500 metara od povijesne gradske jezgre, gdje su smješteni brojni restorani i barovi.

Obuhvaća sobe, studije i apartmane s vlastitom kupaonicom. Studiji i apartmani sadrže čajnu kuhinju te balkon s prostorom za sjedenje. Gostima Ville Adriatic besplatno su na raspolaganju parkiralište u okviru objekta i oprema za roštilj.

Povijesna jezgra Zadra, Rimski forum i čuvena instalacija Morske orgulje smješteni su 27 km od objekta.

Opremljenost apartmana za 2 osobe: soba s bračnim krevetom, pomoćni ležaj za treću osobu (kod pojedinih apartmana moguće je smjestiti pomoćni ležaj), TV, potpuno opremljena kupaonica, mini kuhinja, terasa

Opremljenost apartmana za 4 osobe: spavaća soba s bračnim krevetom, veliki dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, TV, potpuno opremljena kupaonica, mini kuhinja, terasa.