[LAST MINUTE] Užitak odmora za cijelu obitelj u Kampu Valkanela by Maistra u Vrsaru uz 3 dana i 2 noćenja za max 4 odrasle osobe i 2 djece do 11,99 g. u mobilnoj kućici Standard ili Forest Escape!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - boravišna pristojba, posteljina, ručnici i završno čišćenje uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 19.04. do 01.05.2024.

Kampirajte u prekrasnoj uvali okruženi morem i mediteranskim zelenilom s pogledom na Vrsar!

KAMP VALKANELA smješten je u prekrasnoj uvali s pogledom na Vrsar i otoke s jedinstvenom ponudom i zabavnim sadržajima za najbolji obiteljski odmor. 

U kampu su atraktivne prirodne plaže, kompleks bazena te restorani i barovi s terasama uz more i bazene.

Mobilna kućica STANDARD

Opustite se na terasi komforne mobilne kućice u neposrednoj blizini mora te uživajte na tri kilometra uređene plaže kampa. 

Ima bračnu sobu (s krevetom 160 x 200 cm) i spavaću sobu (s dva kreveta 80 x 200 cm), 2 kupaonice s tuš-kabinom i WC školjkom, kutnu garnituru za sjedenje (mogućnost razvlačenja u krevet dimenzija 140 x 200 cm) sa stolom i dvije stolice, kuhinju (s četiri ploče za kuhanje na struju/plin, hladnjak sa zamrzivačem, posuđem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filtar-kavu), klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi, natkrivenu terasu sa sjedećom garniturom za šest osoba i ležaljke za četiri osobe.

Mobilna kućica FOREST ESCAPE

U ovoj mobilnoj kućici ne morate birati između mora i šume jer imate oboje. 


Ima bračnu sobu (s krevetom 160 x 200 cm) i spavaću sobu (s dva kreveta 80 x 200 cm), 2 kupaonice s tuš-kabinom i WC školjkom, garnituru za sjedenje (mogućnost korištenja kao dodatni ležaj 140x190 cm), kuhinju (s četiri ploče za kuhanje na struju/plin, hladnjak sa zamrzivačem, posuđem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filtar-kavu), klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi, natkrivenu terasu sa sjedećom garniturom i dvije ležaljke

VRSAR

Nekadašnje ribarsko mjesto na zapadnoj obali Istre smješteno je na samom ulazu u Limski zaljev. Popnite se na neki od vidikovaca u srednjovjekovnoj starogradskoj jezgri smještenoj na brežuljku uz more i uživajte u pogledu na arhipelag s 18 otočića. Možda je upravo tim putem davno prošao i slavni Casanova.

Nasuprot grada rasprostire se arhipelag od 18 nenaseljenih otoka, što u spoju sa 190 vezova u marini Vrsar čini jedriličarskim rajem. Aeronautika zauzima drugo mjesto, s padobranskim skokovima, paraglidingom, panoramskim letovima i sportskim zrakoplovima. Naravno, postoji još mnoštvo verzija aktivnog odmora u Vrsaru i okolici, bilo da ste šetač, biciklist, plivač ili ronilac. Svega toga ne bi bilo bez blage mediteranske klime, razvedene obale i netaknute prirode oko Vrsara.