Novo iskustvo glamuroznog kampiranja u Glamping Resortu Toplice Sveti Martin uz 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u glamping kućici na bazi polupansiona u restoranu Halicanum te izbor opcije sa masažom!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novo i drugačije iskustvo odmora u neposrednoj blizini Termi Sveti Martin uz pregršt sadržaja za idealno opuštanje... Kupon vrijedi do 16.05.2024.

GLAMPING RESORT TOPLICE SVETI MARTIN - savršen spoj luksuznog smještaja i prirodnog okoliša. Naših 25 drvenih glamping kućica pružaju privatnost i udobnost. Uživajte u gastronomskom iskustvu u restoranu Halicanum, nazvanom prema starorimskom nazivu Sv. Martin na Muri. 

Opcija sa masažom uključuje 2x tajlandske ili relax masaže (1x masaža po osobi) u trajanju 45 minuta uz obaveznu prethodnu rezervaciju! 

GRATIS korištenje finske saune u sklopu wellnessa! 

EXTRA pogodnost - 20% popusta na sve dodatne masaže!

Svaka naša glamping kućica nudi luksuznu kupaonicu s tušem za osvježenje, prostranu sobu s velikim francuskim krevetom i trosjedom na razvlačenje, pružajući dovoljno mjesta za udoban odmor, impresivan televizor s IP TV-om veličine 65 inča za opuštanje uz omiljeni sadržaj.

Ima također i podno grijanje koje obuhvaća cijeli prostor i ventilokonvektor za grijanje i hlađenje, prateći trendove kako bi gostima bilo što udobnije. Sve to je uklopljeno u prirodno okruženje, prateći bit glampinga i nudeći vam jedinstvenu ponudu u Međimurju, koja prati trendove u Europi i svijetu.

Sve je stopljeno s prirodom, prateći svjetske trendove u glampingu. Osim toga, gosti mogu iskoristiti sve što Terme Sveti Martin nude, a istražiti i bogatu ponudu Međimurja, od vinskog turizma do ribarskih kuća.

Restoran otvorenog tipa, HALICANUM, u sklopu Glamping resorta Toplice Sveti Martin, nosi ime koje nas podsjeća na antički grad Halicanum iz 1. stoljeća nakon Krista, dok se sama hrana fokusira na najvišu kvalitetu. 

Naša kuhinja priprema raznovrsna a la carte jela, uključujući tradicionalna međimurska i lokalna jela s najkvalitetnijim domaćim sastojcima. Tako pružamo gostima ne samo gastronomsko iskustvo već i spoj tradicije i vrhunske kvalitete u svakom zalogaju.