Obiteljski odmor u HOTELU TERME SVETI MARTIN - 1 noćenje preko vikenda ili 2 noćenja preko tjedna s polupansionom za 2 osobe i do 2 djece GRATIS, kupanje u The Temple of Life, ulaz u Svijet sauna...

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dvoje djece GRATIS s dvoje odraslih u sobi (jedno dijete do 11,99 godina na pomoćnom ležaju, drugo dijete do 4,99 godina u krevetu s roditeljima)! Kupon za TJEDNU opciju vrijedi od nedjelje do petka, od 05.05. do 30.05.2024.; kupon za VIKEND opciju vrijedi od subote do nedjelje, u terminu 11.-12.05.2024.

HEALTHNESS RESORT u srcu prirode

Dobrodošli u Terme Sveti Martin, prvi Healthness resort u Europi, smješten na sjeveru Hrvatske. Resort se nalazi u oazi mira, u Međimurju, gdje tradicija, kultura i povijest već više od sto godina žive u skladu s prirodom. 

To je jedina europska regija koja je po treći put osvojila nagradu European Destination of Excellence. Resort je okružen s 27 hektara netaknute prirode koja oduzima dah, slikovitim brežuljcima vinograda, kao i nestašnim jelenima. Tako je danas resort poznat po idiličnom i zdravom prirodnom okruženju.

Resort uključuje apartmansko naselje i hotel 4*, zdrave i inovativne restorane, kompleks unutarnjih bazena s termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar, svijet sauna i centar frekventne medicine. Bezbroj rekreacijskih staza, sportskih sadržaja, golf i disk terene te 101 priliku za izlete i rekreaciju.

Terme Sveti Martin poznate su po idiličnom i zdravom prirodnom okruženju, stogodišnjoj tradiciji kupališnog turizma s jednom od najzdravijih termomineralnih voda u Europi, vrhunskim wellness uslugama i bogatoj ponudi za profesionalne i rekreativne sportaše.

HOTEL TERME SVETI MARTIN 4*

Dobrodošli u Hotel Terme Sveti Martin, smješten u srcu Međimurja, u blizini slikovitih brežuljaka i netaknute prirode. Moderno opremljena 151 soba i 6 luksuznih apartmana okruženi su beskrajnim zelenim krajolicima. 

Lokacija je savršena za zdravo opuštanje, miran obiteljski odmor, poslovne susrete i aktivan odmor u prirodi. Hotel je izravno povezan s kompleksom termomineralnih bazena Temple of Life i poliklinikom Lumbalis.

STANDARD DOUBLE SOBA sadrži spavaću sobu, kupaonicu sa staklenom stijenom, klima uređaj, telefon, sef, minibar, sušilo za kosu, ogrtač, papuče i bio kozmetiku, digitalnu TV i besplatni Wi-Fi.

Neograničeno kupanje u termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life (noćno kupanje petkom i subotom do 00:00 h) ● 1x ulaz u Svijet sauna tijekom boravka u trajanju 180 minuta (obavezna rezervacija termina) ● neograničeno korištenje hotelskog fitness centra i fitness centra u sportskoj dvorani

43.000 godina stara i najzdravija ljekovita voda u Europi! THE TEMPLE OF LIFE bazenski kompleks bogat je termomineralnom vodom koja donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. 

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda! Zaživio je kupališni turizam u Međimurju.

Termomineralni bazenski kompleks The Temple of Life kreiran je u skladu s holističkom filozofijom, u kojoj um, duša i tijelo moraju biti uravnoteženi za zdravlje. Bazeni stoga isprepliću autentične lokalne elemente i dijelove antropozofske filozofije Rudolfa Steinera koja nadahnjuje kvalitetan život, zdravlje i uživanje.

Uđite u Svijet sauna i povežite se s prirodnim i oslobađajućim osjećajem u našoj oazi mira i tišine. Moderna i luksuzna wellness oaza za hedonistički užitak i zdravlje sa suhim i parnim kabinama, unutarnjim i vanjskim bazenom s podvodnom masažom i krevetima za opuštanje, whirlpoolima, ledenom špiljom i rashladnom fontanom, tematskim prostorom za opuštanje i osvježavajućim kutkom sa zdravim pićima i voćnim napitcima. 

*Svijet sauna koristi se kao nudistička zona. Nudizam je danas prepoznat kao dio kulture slobode tijela i dobrog zdravlja, predstavlja tjelesnu i psihičku slobodu te na taj način stvara sklad između čovjeka i prirode, što je temelj Healthness strategije Terma Sveti Martin.