Proljetno uživanje u Biogradu na Moru za cijelu obitelj uz 2 dana i 1 noćenje na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 odraslih i do 2 djece u Hotelu Adria 3* te pregršt sadržaja za opuštanje i rekreaciju!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bezbrižan odmor za najljepše trenutke s obitelji na moru! Kupon vrijedi od 04.05. do 30.05.2024.

HOTEL ADRIA 3*

Nalazimo se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljeni 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda. U vrijeme pred i posezone prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama. Tijekom glavne turističke sezone, hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel sa all inclusive ponudom, mogućnošću usluge polupansiona. 

Classic dvokrevetna soba s balkonom ima bračni krevet ili dva odvojena kreveta i  dodatni ležaj (dvosjed na razvlačenje), LCD SAT TV, Wi-Fi, telefonsku liniju, sušilo za kosu, en suite kupaonicu i klima uređaj.

Classic trokrevetna soba s balkonom ima bračni krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni krevetom za jednu osobu i dodatni ležaj (dvosjed na razvlačenje), LCD SAT TV, Wi-Fi, telefonsku liniju, sušilo za kosu, en suite kupaonicu i klima uređaj.

Besplatno korištenje vanjskih bazena za odrasle i djecu (ovisno o vremenskim uvjetima), sunčališta, ležaljki i suncobrana (sukladno raspoloživosti) te sportskih terena u sklopu hotela (sukladno raspoloživosti)!

U restoranu hotela Adria dnevno se nudi veliki izbor jela, autohtone domaće i internacionalne kuhinje, vodeći računa o potrebama, navikama i željama gostiju. Hotelski restoran je kapaciteta 250 sjedećih mjesta, klimatiziran je, a zajedno sa otvorenom terasom kapaciteta 120 mjesta, idealno je mjesto za pružanje svih vrsta ugostiteljskih usluga.

ALL INCLUSIVE uključuje: buffet doručak, ručak i večera te piće za vrijeme obroka, all inclusive bar s ponudom pića (pivo, voda, gazirano i negazirano piće i sokovi, kava; od 10 do 23 h), snack time (sladoledi i kava; od 16 do 17 h).