Idiličan vikend odmor u Pohorje Village Wellbeing Resortu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Wellness & SPA Hotelu Bolfenk 4* te opuštanje u bazenu i Svijetu sauna!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od petka do nedjelje, do 30.06.2024.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort - hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata - smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje. 

WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4*

Sobe ispunjene suncem, ukusna domaća kuhinja koju poslužujemo u restoranu hotela Bolfenk te direktan pristup Wellness kući WellNest do koje možete prošetati u papučama i kućnom ogrtaču, obećavaju  savršeni odmor od svakodnevnice.  

Prije nego legnete u udoban krevet, pogled na zvjezdano nebo pomoći će Vam da lakše utonete u san, dok će Vas sljedeće jutro probuditi miris svježe pečenog kruha. U međuvremenu će zraka sunca već proviriti kroz prozor i pozvati Vas u zagrljaj prirode. Sve sobe su opremljene kupaonicom, kabelskim LCD TV i sefom te besplatnom WI-FI internetom.

U sklopu hotela Bolfenk, uz vrhunski restoran, nalazi se i udoban Lobby bar. Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Ponuda uključuje i : neograničeno korištenje unutarnjeg WellNest bazena (12-20h) ● dnevni ulaz u Svijet sauna (16-20h) ● karta Bolfenk energetske staze sa sedam energetskih točaka čiji se ulaz nalazi u neposrednoj blizini hotela Bolfenk

Gosti hotela mogu koristiti usluge Wellness kuće »WellNest« koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C). Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Na drugom katu nalazi se Svijet sauna s različitim saunama, ledenom špiljom, Kneipp bazenom i whirlpoolom.

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvalitetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, tu su žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza te adrenalinski bike park Pohorje.