Provedite zasluženi odmor na Rabu i uživajte u Imperial Valamar Collection Hotelu uz 2 polupansiona za 2 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece do 12 g. te zabavu u unutarnjem i vanjskom bazenu!

Super cijena 340,00 €
Uštedi još 17,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 17,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Otmjeni hotel za kraljevsko opuštanje nadomak Staroga grada Raba... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 16.05. do 27.05.2024.

Privlači li vas opuštanje na pješčanoj plaži uz kristalno čisto more, aktivnosti u zadivljujućoj prirodi, šetnje starogradskim ulicama i uživanje u finim otočkim specijalitetima, otok Rab je najbolji izbor za vas. 

Smješten kraj egzotičnog gradskog parka blizu plaže i kulturnog i zabavnog života staroga grada Raba, Imperial Valamar Collection Hotel je oduvijek privlačio svojim karakterom. Izgrađen je davne 1927. godine kao jedan od prvih na otoku, a među brojnim slavnim osobama posjetio ga je i kralj Edward VIII 1936. godine. 

Ovaj obnovljeni hotel povijesni je dragulj koji nudi bezvremensku eleganciju i modernu udobnost u blizini očaravajućeg starog grada Raba. Smješten u zelenom parku s pogledom na more, nudi savršeno ugođen odmor po mjeri odraslih ili pak obitelji s djecom. 

Soba za 2 morska strana veličine 16 - 24 m2 ima bračne ili odvojene krevete (180x200 cm), kupaonicu s tušem, klimatizaciju, LCD Sat TV, mini bar i sef.

Soba za 2+2 veličine 35 - 36 m2 ima 2 spavaće sobe, 2 kupaonice s tušem, klimatizaciju, LCD Sat TV, sef i mini bar.

Uživajte u buffet doručku i večeri u premium restoranu Nobilis i fine dining gastronomiji u à la carte restoranu i vinskom baru Veritas ili posjetite Gin Bar koji nudi izvrsne koktele. 

Otkrijte lokalnu kulturu i slikovite otočne staze i uživajte u vrhunskim sadržajima hotela, uključujući i bazene - vanjski slatkovodni bazen (220 m2) s vodenom masažom, gejzirima i vodopadima i unutarnji slatkovodni bazen (40 m2).

U cijenu uključen transfer za goste hotela do pješčane plaže Val Padova Sandy Beach!

Na otoku Rabu s 30 pješčanih plaža i mnogim malim slikovitim uvalama svatko može pronaći svoju idealnu plažu. Pronađite svoj mir na jednoj od romantičnih šljunčanih, stjenovitih ili pješčanih plaža u prekrasnim uvalama. Potpuno opuštanje nudi vam Val Padova Sandy plaža, a svakako posjetite i plaže nedaleko starog grada i uživajte u kristalno čistom moru i ljepoti njegove smaragdno zelene boje.