Doček Nove godine na Rabu u Hotelu International! 4 dana / 3 noćenja za 2 osobe, polupansion + svečana večera za doček, uz 50% popusta! Živa glazba, šampanjac, sauna...

73 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

4 dana, 3 noćenja na bazi polupansiona u sobi s pogledom na more, živa glazba uz grupu Viking u nedjelju, ponedjeljak i utorak, gratis čaša šampanjca u ponoć, turistički razgled grada s licenciranim vodičem, korištenje finske saune i teretane, wi-fi u sobama i lobbyju, gratis parking, 20 % popusta na usluge masaže, sve za 2 osobe!

Dočekajte Novu godinu na otoku Rabu u hotelu International!

U 4 dana i 3 noći, zaboravite na ostatak svijeta i doživite zimski mediteranski ugođaj!

Doček Nove godine posebno je razdoblje u svačijem životu. Upravo tada promišljamo o Staroj i željno iščekujemo Novu godinu. Zašto to ne napraviti u dobrom društvu i na prelijepom mjestu kao što je otok Rab, u odličnoj atmosferi hotela International?

Hotel International nalazi se u srcu staroga grada na samoj rivi. Okružen je antičkim kamenim ulicama koje pozivaju na šetnju i razgledavanje kulturnih znamenitosti. Iako je Doček vrijeme opuštanja, iskoristite mogućnost besplatnog razgleda stare jezgre otoka Raba s licenciranim vodičem te naučite nešto novo!

Dio pravog odmora je i relaksacija, a prava relaksacija dolazi uz wellness program. Opustite se u finskoj sauni koja je za Vas besplatna te se prepustite iskusnim rukama masera uz 20% popust na cijenu.

Ako Vam je potreban doticaj s vanjskim svijetom, možete besplatno koristiti Wi-Fi mrežu u privatnosti svoje sobe ili lobbyju te internet kutak kraj recepcije.

Ali čemu koristiti internet, kada prava zabava počinje od 30.12. i ne staje do 1.1., kada će Vas zabavljati grupa Viking kroz sve tri noći. Za odličnu hranu pobrinuti će se naš chefovski tim, a da biste na vrijeme dobili svoju čašu šampanjca s kojom ćete nazdraviti u ponoć, pobrinuti će se naši konobari.