NOVO - otkrijte slovenske ljepote i uživajte u Termama Topolšica uz 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe i 2 djece u Hotelu Vesna 3*, bazene i saune!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe te 1 dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima i 1 dijete do 13 godina na pomoćnom ležaju. Kupon vrijedi od 24.06. do 31.08.2024.

TERME TOPOLŠICA

Dobrodošli u srce prirode - prepustite se ljekovitim učincima termalne vode, uživajte u opuštanju i aktivno istražujte slikovitu okolicu!

Nudimo udoban smještaj u dvokrevetnim sobama Hotela Vesna 3*. Prostrane i lijepo uređene i namještene sobe pružaju Vam ugodan boravak uz prekrasan pogled na park ili bazene. Svaka soba ima TV i telefon, a dostupan je besplatni Wi-Fi.

3 noćenja u dvokrevetnoj standard sobi u Hotelu Vesna 3* ● 3 polupansiona - buffet doručak i večeracjelodnevni ulaz u hotelske bazene (kupanje i na dan dolaska i odlaska) ● ulaz u hotelske saune ● ulaz u fitness ● besplatan Wi-Fi ● besplatan parking

Uživajte u opuštajućim efektima naših termalnih bazena ili se prepustite blagotvornim efektima sauna koje su dio hotelskih wellness usluga. 

Unutarnji i vanjski vodeni prostori nude vam brojne užitke u ljekovitoj termalnoj vodi. Kompleks unutarnjih i otvorenih bazena uključuje polu-olimpijski bazen s izravnim pristupom vanjskom dijelu bazena s popločanom terasom i prekrasnim pogledom na park, dječji bazen, masažne tuševe, whirlpoole i rimske kupke. U sklopu bazena nalazi se i kompleks sauna - dvije finske i jedna infracrvena sauna. 

*Ljetno radno vrijeme (01.04.-31.10.): bazeni 8:30-21:00h ponedjeljak-nedjelja; saune 14:00-21:00h ponedjeljak-nedjelja.

Izvrsna kuhinja s namirnicama domaćeg podrijetla dočekat će Vas u usluzi polupansiona. Uživat ćete u bogatim buffet doručcima i večerama. Jelovnici se sastoje od tradicionalnih delicija, domaćih kulinarskih specijaliteta i sezonskih jela.

Uključene i 2 ulaznice za razgled Vile Biance udaljene 12 km od Termi Topolšica!

EXTRA pogodnost - 15% popusta za adrenalinski park u Kampu Menina (više o parku pogledajte OVDJE!)

Vila Bianca

Već više od 700 godina podno Velenjskog dvorca stoji današnje Staro Velenje ili nekadašnji Velenjski trg, koji je sagrađen sredinom 13. stoljeća zajedno s dvorcem. Vila Bianca jedna je od najljepših zgrada na trgu. Suburbana vila hibrid je neorenesanse i neogotike izgrađena u duhu starih feudalnih dvoraca, a ime je dobila po grofici Bianci Adamovich iz 19. stoljeća.

U ovoj reprezentativnoj Villi Bianca, u ugodnom kutku terase s pogledom, zaživjela je i boutique gostionica koja nudi kulinarske kreacije chefa Igora Stankoviča.

Tokom boravka iskoristite priliku za otkrivanje savršene kombinacije opuštanja, aktivnog odmora i kulturnog istraživanja. Okolica nudi predivne pejzaže, bogatu povijest i jedinstveno kulturno nasljeđe koje je lako dostupno za istraživanje. Bez obzira da li vas zanimaju povijesna otkrića, prirodne ljepote ili aktivno provođenje slobodnog vremena, svaka od predloženih lokacija nudi jedinstvena iskustva koja upotpunjuju vaš odmor.

Otkrijte prirodne ljepote kao što su Logarska Dolina, Smrekovec ili čarobni slapovi u Peklu kod Borovnice. Za ljubitelje povijesti i kulture tu su Velenjski dvorac, Muzej rudarstva, Ekomuzej hmeljarstva i pivarstva u Žalcu, a za aktivne goste dostupne su brojne planinarske i biciklističke staze, kao što su one uz Paku ili na Golte, kao i adrenalinske aktivnosti na Celjskoj koči.