10% POPUSTA

Uživanje na Makarskoj rivijeri uz 2 dana i 1 noćenje za 2 ili 4 osobe u apartmanu Ville Verica u Baškoj Vodi te opuštanje u vanjskom bazenu!

Super cijena 100,00 €
Uštedi još 5,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Kupon vrijedi od 01.06. do 30.06.2024.

Baška Voda je jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj, s dugogodišnjom ugostiteljskom tradicijom. Vila Verica je smještena u najatraktivnijem dijelu ovog gradića u podnožju planine Biokovo, na samoj plaži, 200 metara od centra Baške Vode, a odmah pored aparthotela Milenij 4*.

U vili je 8 apartmana i 12 studija pogodnih za smještaj 2 do 6 osoba. Svi su klimatizirani i imaju kuhinju, TV sa satelitskim programima te balkon s pogledom na more ili na park prirode Biokovo.

Gosti mogu koristiti sve sadržaje susjednoga aparthotela Milenij: a la carte restaurant, pizzeriju, aperitiv bar, beach bar, otvoreni bazen, internet cafe, sef, faks, čuvanje prtljage i podzemnu garažu.

Vanjski bazen sa fontanom savršeno je mjesto na kojem možete zaboraviti svakodnevne probleme i uroniti u svijet opuštanja.

Premium studio apartman veličine 18 m2; u studiju se nalazi francuski ležaj, fotelja na razvlačenje, mini-kuhinja, kupaonica s tušem, balkon s pogledom na planinu Biokovo ili na more, SAT TV, Wi-Fi Internet pristup i klima uređaj.

Comfort studio apartman maksimalnog kapaciteta za do 4 osobe, veličine 30m2; apartman ima balkon s pogledom na more, kuhinju (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 2 ringa, hladnjak, napa), tuš, sef, TV 101 cm, radio s budilicom, telefon, klimu, mini bar, sušilo za kosu, glačalo, dasku za glačanje, krevet 180*200, sofa.

Comfort apartman maksimalnog kapaciteta za do 4 osobe, veličine 38m2; apartman ima spavaću sobu, kupaonu, dnevni boravak s kuhinjom (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 4 ringa, hladnjak, napa), balkon s pogledom na more, tuš, sef, TV 101 cm, radio s budilicom, telefon, klimu, mini bar, sušilo za kosu, glačalo, dasku za glačanje, krevet 180*200, sofu na razvlačenje za 2 osobe.

Comfort premium apartman maksimalog kapaciteta za do 4 osobe, veličine 43 m2; apartman ima spavaću sobu, kupaonu, dnevni boravak s kuhinjom (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 2 ringa, hladnjak, napa), balkon s pogledom na more, tuš, sef, TV 101 cm, radio s budilicom, telefon, klimu, mini bar, sušilo za kosu, glačalo, daska za glačanje, krevet 180*200, sofa na razvlačenje za 2 osobe.

Premium apartman se sastoji od spavaće sobe s francuskim ležajem, dnevne sobe s 2 sofe na razvlačenje, SAT TV-om, Wi-Fi Internet pristupom i klimom, kuhinje, kupaonice s tušem, a tu je i balkon s pogledom na more.