NOVO! Ponuda za fenomenalan obiteljski provod na moru - cjelodnevna ulaznica za dijete ili odraslu osobu za FUN PARK u popularnom zabavnom parku DALMALAND u Biogradu na Moru!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 17,00 €
Uštedi još 102,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 102,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ulaz za djecu do 100 cm visine BESPLATAN! Prilikom dolaska u park obavezno ponijeti isprintani kupon / isprintane kupone sa sobom i predati na ulazu parka, a prethodna rezervacija nije potrebna. Kupon vrijedi za 1 odabranu ulaznicu i 1 osobu te se može iskoristiti do 20.06.2024.

Dalmaland smo kao Fun park Biograd otvorili 2017.g. Svojom idealnom pozicijom u centru Jadrana pored Biograda na Moru plijeni izuzetno zanimanje velikog broja posjetitelja, a svojim atrakcijama svakim danom uvodi u svijet fantazije, pozitivne energije, avanture, adrenalina i vrhunske zabave!

Izgradnjom aquparka 2023. g. postajemo Dalmaland. Dalmaland je podijeljen u četiri tematske cjeline – Gusarski grad, Divlji Zapad, Svemir i Vodeni svijet i sada smo neizostavni dio turističkog odmora u Dalmaciji, jer ovdje nudimo za svakoga ponešto, od adrenalinske i obiteljske zabave do spuštanja niz veliki broj tobogana i jednostavnog uživanja samo u kupanju, a rezultat toga jednodnevnog izleta su mnoštvo dobre zabave i nezaboravnih uspomena.

Park ima preko 40 atrakcija, tri roller coastera Big blue, Alien i Mine train coaster, panoramski kotač Adria Eye, tzv. čekić Tornado, spill water Atlantis, autiće na sudaranje, vrtuljke, brodove i još mnogo toga u suhom dijelu parka. Uz razne dnevne tematske evente poput Alien good vibes attack, Dino Party, Gusarske igre, Wild Wild West i ostalih u Parku nikada nije dosadno.

Centralni trg je mjesto koje povezuje tematski i vodeni park, a čine ga Fast food i pizzeria Tinel, gift shop Treasure chest, XD Dark Ride interaktivno kino te Games Hall sa preko 90 arkadnih igrica zaa sve uzraste.