10% POPUSTA

Wellness escape u Hotelu Nautica 4* u Novigradu uz 1 ili 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe te opuštanje u wellness centru sa bazenom, whirlpoolom i saunom!

Super cijena 189,00 €
Uštedi još 10,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Djeca do 3 godine GRATIS! Prepustite se blagodatima odmora u Novigradu i uživajte u vrhunskom Hotelu Nautica 4*, a očekuju Vas i poludnevni najam bicikala i poklon kupon od 30% popusta na sve wellness tretmane! Kupon vrijedi od 01.06. do 17.06.2024.

HOTEL NAUTICA 4*

Jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu, dizajn i atmosfera raskošnih starih jedrenjaka, apsolutan komfor i najmodernija tehnologija, vrhunski standardi usluge, stručni management, iskusno osoblje, taylor made usluga.

Hotel ima 38 prostranih soba s balkonom, 4 luksuzna apartmana, Restoran Navigare, S. & Co. Bar, Wellness & Spa Centar.

Naše pomno dizajnirane, prostrane Superior sobe nude gostima apsolutan komfor i karakterističan dizajn. Sve sobe opremljeni su king size ležajem, velikim balkonom te predivnom prostranom kupaonicom.

U ponudi Vas očekuju besplatno korištenje wellness centra (zatvoreni bazen sa grijanom vodom, whirlpool, turska kupelj, finska sauna, grijana klupa), poludnevni najam bicikala i poklon kupon od 30% popusta na sve wellness tretmane!

Doživite preporod u našem wellness centru! Wellness centar objedinjuje zatvoreni bazen, whirlpool, tursku kupelj, finsku saunu. Naš salon ljepote pruža Vam mogućnost uživanja u klasičnim masažama.

Osim bogatstva sadržaja i vrhunske kvalitete usluge koji do sada nisu postojali u nautičkoj praksi Hrvatske, marina Nautica posebnu pažnju posvećuje elementima povezanima sa nautičkom kulturom življenja. 

Unikatna marina i atraktivni dizajnerski hotel, popraćeni vrhunskom gastronomskom i wellness ponudom pružaju sofisticiran doživljaj opuštanja.