Idiličan vikend odmor u Pohorje Village Wellbeing Resortu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Wellness & SPA Hotelu Bolfenk 4* te opuštanje u bazenu i Svijetu sauna!

Kupon vrijedi od petka do nedjelje, do 30.06.2024.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort - hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata - smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje. 

WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4*

Sobe ispunjene suncem, ukusna domaća kuhinja koju poslužujemo u restoranu hotela Bolfenk te direktan pristup Wellness kući WellNest do koje možete prošetati u papučama i kućnom ogrtaču, obećavaju  savršeni odmor od svakodnevnice.  

Prije nego legnete u udoban krevet, pogled na zvjezdano nebo pomoći će Vam da lakše utonete u san, dok će Vas sljedeće jutro probuditi miris svježe pečenog kruha. U međuvremenu će zraka sunca već proviriti kroz prozor i pozvati Vas u zagrljaj prirode. Sve sobe su opremljene kupaonicom, kabelskim LCD TV i sefom te besplatnom WI-FI internetom.

U sklopu hotela Bolfenk, uz vrhunski restoran, nalazi se i udoban Lobby bar. Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Ponuda uključuje i : neograničeno korištenje unutarnjeg WellNest bazena (12-20h) ● dnevni ulaz u Svijet sauna (16-20h) ● karta Bolfenk energetske staze sa sedam energetskih točaka čiji se ulaz nalazi u neposrednoj blizini hotela Bolfenk

Gosti hotela mogu koristiti usluge Wellness kuće »WellNest« koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C). Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Na drugom katu nalazi se Svijet sauna s različitim saunama, ledenom špiljom, Kneipp bazenom i whirlpoolom.

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvalitetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, tu su žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza te adrenalinski bike park Pohorje.