Ususret ljetu uz odmor u prirodi prekrasnog poluotoka Kačjak na 3 dana i 2 noćenja u standard mobilnoj kućici za 4 osobe, poklon dobrodošlice i 1x voucher od 10% popusta u kavani Inter u Crikvenici!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - besplatan parking i Wi-Fi! Kupon vrijedi do 20.06.2024.

MOBILE HOMES KAČJAK

Novouređene kućice smještene na prekrasnom poluotoku Kačjak, pravo su odredište za ljubitelje mira i netaknute prirode. Opremljene s mini kuhinjom i prekrasnim terasama, gostima pružaju savršenu oazu za odmor i uživanje.

Smješteni su usred mediteranske vegetacije, u srcu turističkog naselja koji se nalazi na prekrasnom i mirnom poluotoku Kačjak. Idealna su destinacija za uživanje u prirodi i šetnici koja vodi oko cijelog poluotoka i s koje se može uživati u jedinstvenom pogledu na morsku pučinu i otoku Krku te spektakularnim zalascima sunca. 

Za one željne avanture, u neposrednoj blizini nalazi se novouređena plaža Kačjak koja nudi pregršt aktivnosti poput atrakcija na vodi, barova i restorana.

EXTRA pogodnosti - poklon dobrodošlice u kućici na dan dolaska (boca vode i rezano voće) i jednokratni voucher od 10% popusta na konzumacije u kavani Inter na glavnom gradskom trgu u Crikvenici!

Poluotok Kačjak obiluje brojnim plažama - prirodnim šljunčanim uvalama, stijenama i betoniranim površinama. Brojne su i  vodene atrakcije, najam pedalina i sličnih rekvizita, stolni tenis, mini-golf, višenamjensko igralište.