Tjedni odmor u Kozjanskom Dvoru 3* uz 1 ili 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, opuštanje u hotelskim saunama, ulaznice za Wellness Orhidelia u Termama Olimia i hranjenje jelena na Jelenovom Grebenu!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 149,00 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ne propustite priliku za nešto sasvim drugačije, a vaš duh i tijelo bit će preporođeni... Kupon vrijedi od nedjelje do petka, do 31.07.2024.

Kozjanski dvor je hotel 3* koji raspolaže sa 12 soba sa 34 ležajeva. Ima Sauna svijet koji nudi opuštanje u finskoj i IR sauni te prekrasan ZEN kutak, restoran sa 50 sjedećih mjesta, natkrivenu terasu i kavanu. U 2021. godini, uz ribnjak, uredili smo i Court bar i terasu koja se također može iznajmiti za privatne događaje ili poslovne sastanke.

Onog trenutka kada uđete u Kozjanski dvor osjećat ćete se kao kod kuće. Topli i autentični osmjesi na licima osoblja dat će vam do znanja da ste napravili pravi izbor. Vaše tijelo će se probuditi potpuno napunjeno nakon spavanja na našim udobnim novim krevetima. Svježe renovirani interijer Kozjanskog dvora nudi savršen bijeg od užurbane i pretrpane svakodnevice.

Renoviran i moderan restoran kapaciteta 50 sjedećih mjesta s pogledom na jezerce dočarat će vam ugodnu atmosferu i razmaziti vas bogatom ponudom glavnih jela i slastica. Nudi a la carte ponudu, prigodne nedjeljne ručkove, proslave, obljetnice, privatne zabave...

Wellness prostor opremljen je s 2 saune, ZEN kutkom i terasom s pogledom na privatno malo hotelsko jezero. Naši gosti imaju besplatno parkiralište i pristup stanici za e-punjenje.

Za potpuno opuštanje očekuju Vas korištenje sauna (finska i IR) u Kozjanskom dvoru te 1 cjelodnevna ulaznica za 2 osobe za Wellness Orhidelia u Termama Olimia (od ponedjeljka do četvrtka)...

WELLNESS ORHIDELIA

Wellness Orhidelia već više od deset godina oduševljava unutarnjim i vanjskim bazenima i razmazuje goste na sve moguće načine. U 2019. smo još jednom nagrađeni, pobijedivši deseti put zaredom u izboru za najbolji wellness.

Istražite svije gdje su sjedinjene priroda i arhitektura i gdje su na prvom mjestu ljudi i dobar osjećaj...

U cijenu uključen i 1x kupon za hranjenje jelena na Jelenovom Grebenu u Olimju!

Pod Olimskom gorom, gdje se nalazi imanje JELENOV GREBEN, glavna je posebnost krdo od 100 jelena i muflona koji slobodno šeću. Možete ih hraniti kukuruzom i gledati posve izbliza. Takav bliski kontakt s divljim životinjama sigurno ne doživljavate svaki dan, zato će svakome, a ponajprije djeci, ostati u nezaboravnom sjećanju.

Kozje se nalazi u srcu Regionalnog parka Kozjansko koji je dio mreže Natura 2000 i ima MAB (Čovjek i biosfera) status UNESCO-a. Park se može pohvaliti bogatstvom prirodnih znamenitosti i izvanrednom bio raznolikošću. Sačuvani su i mnogi spomenici kulturne baštine, kao što su kaštel Podsreda, dva stupa u trgovištima Podsreda i Pilštanj, Lurdska jama u Zagorju, Gruska jama i niz drugih znamenitosti.