Kozjanski Dvor 3* poziva Vas na 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe uz opuštanje u hotelskim saunama te ulaznice za Termaliju Relax ili Aqualuna kompleks tobogana u Termama Olimia!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 279,00 €
Uštedi još 14,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 14,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ne propustite priliku za nešto sasvim drugačije, a vaš duh i tijelo bit će preporođeni... Kupon za TJEDNU opciju vrijedi od srijede do petka, a kupon za VIKEND opciju vrijedi od petka do nedjelje. Kupon vrijedi do 31.07.2024.

Kozjanski dvor je hotel 3* koji raspolaže sa 12 soba sa 34 ležajeva. Ima Sauna svijet koji nudi opuštanje u finskoj i IR sauni te prekrasan ZEN kutak, restoran sa 50 sjedećih mjesta, natkrivenu terasu i kavanu. U 2021. godini, uz ribnjak, uredili smo i Court bar i terasu koja se također može iznajmiti za privatne događaje ili poslovne sastanke.

Onog trenutka kada uđete u Kozjanski dvor osjećat ćete se kao kod kuće. Topli i autentični osmjesi na licima osoblja dat će vam do znanja da ste napravili pravi izbor. Vaše tijelo će se probuditi potpuno napunjeno nakon spavanja na našim udobnim novim krevetima. Svježe renovirani interijer Kozjanskog dvora nudi savršen bijeg od užurbane i pretrpane svakodnevice.

Renoviran i moderan restoran kapaciteta 50 sjedećih mjesta s pogledom na jezerce dočarat će vam ugodnu atmosferu i razmaziti vas bogatom ponudom glavnih jela i slastica. Nudi a la carte ponudu, prigodne nedjeljne ručkove, proslave, obljetnice, privatne zabave...

Wellness prostor opremljen je s 2 saune, ZEN kutkom i terasom s pogledom na privatno malo hotelsko jezero. Naši gosti imaju besplatno parkiralište i pristup stanici za e-punjenje.

Za potpuno opuštanje očekuju Vas 1x korištenje sauna po osobi (finska i IR) u Kozjanskom dvoru u trajanju 90 minuta te 1 cjelodnevna ulaznica po osobi za Termaliju Relax ili Aqualuna kompleks tobogana (ovisno o otvorenju Aqualune) u Termama Olimia!
*U tjednoj opciji, cjelodnevna ulaznica za Termaliju Relax ili Aqualuna kompleks tobogana u Termama Olimia može se iskoristiti od ponedjeljka do četvrtka.

TERMALIJA RELAX - TERME OLIMIA

Kad već u nazivu nalazimo "opuštanje", jasno je da u Termaliji Relax na jednom mjestu možemo iskusiti mnoge opuštajuće užitke. Znajući da svatko ima svoj način opuštanja, obratili smo pozornost na sve vrste termalnih i netermalnih mjehurića koji će vas obaviti tijekom vašeg posjeta. 

Termalija Relax prava je vodena oaza - bazeni, brza rijeka, gejziri, whirlpool, vodene masaže i saune.

Termalni park AQUALUNA prava je poslastica za sve ljubitelje adrenalina na toboganima i spustovima!

Kozje se nalazi u srcu Regionalnog parka Kozjansko koji je dio mreže Natura 2000 i ima MAB (Čovjek i biosfera) status UNESCO-a. Park se može pohvaliti bogatstvom prirodnih znamenitosti i izvanrednom bio raznolikošću. Sačuvani su i mnogi spomenici kulturne baštine, kao što su kaštel Podsreda, dva stupa u trgovištima Podsreda i Pilštanj, Lurdska jama u Zagorju, Gruska jama i niz drugih znamenitosti.