[29.06.] Jednodnevni izlet s Darojković Prometom i uključenim autobusnim prijevozom - uživajte u gradu Mariboru i istražite prirodne ljepote u šetnji među krošnjama u srcu pohorske šume!

Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 29.06.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Dugog Sela u 07:00h i unaprijed dogovorenih stanica u Zagrebu. Vožnja do Maribora, drugog po redu najvećeg grada Slovenije. Maribor leži na obali rijeke Drave, na mjestu gdje se sastaju planinski masiv Pohorje, Dravsko polje, planina Kozjak te Slovenske gorice. Slobodno vrijeme za šetnju, kavu i vlastite sadržaje.  

*Nadoplata za ulaznicu u park: 13€ za odraslu osobu, 10€ za dijete; plaća se pratitelju putovanja u autobusu.

Nakon Maribora odlazimo u samo srce pohorske šume, gdje se na vrhu Rogle nalazi preko jednog kilometra duga šetnica s tornjem visine 37 metara, a čar u tome je pogled na krošnje pohorske šume stare preko sto godina. Šetnica sadrži i edukativne ploče na kojima možete saznati sve o obližnjim stablima, te ostalom biljnom i životinjskom svijetu. Osim edukativnih ploča, duž staze su postavljena i adrenalinska stajališta za djecu i odrasle. Nakon razgleda, slobodno vrijeme i povratak za Zagreb i Dugo Selo.