Rani ljetni odmor u Podstrani uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka u Depandansi Gala 4* i korištenje saune, a sve za 2 osobe! Dijete do 2 godine GRATIS!

EXTRA pogodnosti - besplatno korištenje saune, teretane i bazena (sezonski)! Kupon vrijedi do 28.06.2024.

Hotel San Antonio smješten je u Podstrani na bijeloj šljunčanoj plaži nadomak središta grada Splita i UNESCO-ve zaštićene antičke rimske Dioklecijanove palače.

Zahvaljujući izuzetnom položaju, Hotel San Antonio idealan je za obiteljski odmor u mirnom okruženju, opuštanju i zabavi na plaži i olakšanju stresa. 

Prostrane i udobne sobe smještene u depandansi Gala su klasične dvokrevetne, veličine 20m2, sa tušem. Sve sobe imaju privatni balkon, neke sobe imaju djelomični pogled na more. Sobe su opremljene klima uređajem, elektroničkim zaključavanjem vrata, izravnom telefonskom linijom, sušilom za kosu, LCD TV-om, brzi internet vezu, sefom, ogrtačem i papučama, radnim stolom i mini barom kako bi vaš boravak bio što udobniji.

Restoran se nalazi u prizemlju glavne zgrade hotela, uz plažu i idealno je mjesto za provesti ugodne večeri, steći nova poznanstva i uživati ​​u širokom izboru domaćih i međunarodnih jela.