[SRPANJ] Idiličan odmor u Hotelu Bella Vista 4* u šarmantnom Drveniku na bazi 3, 4 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe i do 2 djece te opuštanje u Wellness comfort zoni!

Super cijena 537,00 €
Uštedi još 27,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 27,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

GRATIS jedno dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju i drugo dijete do 3 g. na ležaju s roditeljima. Kupon vrijedi od 06.07. do 14.07.2024.

Hotel Bella Vista 4* smješten je u Drveniku, 30 km južno od grada Makarske. Izgrađen 2008. godine u mediteranskom stilu, hotel je spoj stila i elegancije koji nudi visokokvalitetne sadržaje. 

Od 2020. godine hotel nudi niz novih sadržaja i luksuznijih smještajnih jedinica. Svaka od 62 sobe i 5 apartmana sada je savršen spoj udobnosti, primorskog ambijenta i moderne elegancije.

Odvojite vrijeme za sebe i posjetite naš wellness ili uživajte u gastronomskoj i vinskoj ponudi doživjevši autentični ugođaj srednje Dalmacije.

U cijenu uključeno korištenje Wellness comfort zone - whirlpool, ležaljke za opuštanje, finska sauna i fitness!

Hotelski Wellness centar njeguje holistički pristup zdravlju i životu općenito. U opuštajućem ambijentu stručni terapeuti dat će Vam svoje savjete i upoznati Vas sa svim čarima blagostanja te prilagoditi različite tretmane Vašim potrebama i željama. Uživajte u finskoj sauni, whirlpoolu kao i u raznim masažama i aromaterapijama (uz nadoplatu).

Hotelski restoran svojim će elegantnim i luksuznim ambijentom razveseliti sve one istinske ljubitelje gastronomskih i enoloških priča. 

Kuharska kreativnost naglašena je izvrsnom ponudom vegetarijanskih jela, dok će se za upotpunjavanje ugođaja pobrinuti vrhunski sommelieri koji će vam pomoći u odabiru jednog od odabranih hrvatskih vina.