Za početak ljeta uživajte u ljepotama Ploča i neretvanskog kraja uz 2, 3 ili 5 noćenja na bazi doručka za 2 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece do 12 godina u šarmantnom Hotelu Tolero!

Super cijena 160,00 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 30.06.2024.

HOTEL TOLERO pronašao je svoje mjesto u Pločama, na poluotoku Milosavcu. Okružen je prekrasnom šetnicom uz more, a u neposrednoj blizini hotela, na samo 5 minuta šetnje, nalazi se i gradska plaža gdje možete uživati u hladovini pod borovima ili potražiti osvježenje u moru. 

Hotel raspolaže sa 40 soba koji su smješteni na 3 kata (12 soba na prvom katu te po 14 soba na drugom i trećem katu). Sve sobe imaju klimu, SAT TV, Wi-Fi. 

Classic dvokrevetne sobe s pogledom na grad kvadrature su 20m² te imaju 2 spojena kreveta, klimu, SAT TV, Wi-Fi i telefon.

Obiteljski apartmani s pogledom na more kvadrature 40 m² imaju bračni krevet, klimu, SAT TV, Wi-Fi i telefon.

Na raspolaganju Vam je i restoran sa 150 mjesta te caffe bar sa terasom i pogledom na more koji oduzima dah.

Ploče - iako najmlađi grad u Hrvatskoj - grad je koji ima dušu i savršenu prometnu povezanost. Nalazi se točno na pola puta između Splita i Dubrovnika, a u krugu od samo 10 km nalazi se pregršt prirodnih ljepota koja će Vas zadiviti svojom jedinstvenošću. 

Planine, jezera, rijeke i doline su Vam na dohvat ruke - posjetite Baćinska jezera, Ušće Delte Neretve, Naronu i Ornitološki muzej, Ston i Stonske zidine, Dubrovnik, Split...