Ljetno osvježenje potražite u Forest Hotelu Videc 3* u Pohorje Village Wellbeing Resortu - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, opuštanje u unutarnjem bazenu, piknik košara...

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Forest Hotel Videc se nalazi u sklopu Pohorje Village Wellbeing Resorta koji je udaljen samo 300 metara od gondole koja spaja Maribor i Pohorje... Kupon vrijedi do 31.08.2024.

Pohorje Village Wellbeing Resort nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 metara i savršeno je polazište za brojne pješačke i biciklističke staze koje vas vode pored prekrasnih vidikovaca i prirodnih atrakcija kao što su slap Skalca, Črno jezero, prašuma Šumik i slap Šumik. 

Naselje je samo 300 metara udaljeno od gornje stanice Pohorske žičare što vam omogućuje jednostavan pristup raznim rutama i vidikovac s prekrasnim pogledom na grad Maribor. Na bazenu je i igralište za najmlađe, dok je Pohorje pravo veliko igralište za djecu i odrasle.

Forest Hotel Videc 3* nalazi se u sklopu resorta te ima vrhunski restoran i udoban lobby bar. Sve sobe su opremljene kupaonicom s kadom ili tušem, kabelskom LCD TV-om i besplatnim WIFI internetom. Prostrane dvokrevetne sobe imaju dva ili više pomoćnih ležaja i balkon s pogledom na šumu.

U cijenu također uključeno i neograničeno kupanje u WellNest unutarnjem bazenu tijekom boravka te na dan dolaska i dan odlaska ● piknik košara domaćih delicija ● neograničeno korištenje mini funkcionalnog fitness centra ● karta energetske rute Bolfenk ● vanjski parking u resortu ● Wi-Fi

U resortu možete unajmiti e-bicikle s kacigama i istražiti okolicu na jedinstven način. Nakon dana ispunjenog aktivnostima, možete se opustiti i uživati ​​u WellNestu gdje ćete pronaći mnogo mogućnosti za opuštanje tijela i duha. Prostire na dvije etaže; na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C).

Ispred Wellness & Spa hotela Bolfenk nalazi se Energetska staza Bolfenk koja sadrži sedam bioenergetskih točaka koje dodatno obogaćuju vaše iskustvo.

U blizini resorta postoje mnoge mogućnosti za ljetne aktivnosti: vanjska igrališta, otvoreni sportski park, godišnji Pohor Jet sanjkanje, avanturističko igralište s penjanjem na Areh i mini golf. Pohorje Bike Park udaljen je svega 300 metara, što je još jedan odličan izbor za sve ljubitelje biciklizma.

Grad Maribor udaljen je samo 20 minuta vožnje i poznat je kao dom najstarije vinove loze na svijetu. Maribor je i grad brojnih festivala, muzeja, galerija, uličnih predstava, vođenih šetnji i vrhunske kuhinje, koja nudi bogato kulturno i gastronomsko iskustvo za sve posjetitelje.