[21.-23.06.] Family vikend u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih i 2 djece do 12 g., poseban trodnevni obiteljski program i dodatne pogodnosti!

1 prodanMožete kupovati i dalje do max. 20 kupona!

Pobjegnite od vrućine u prekrasne podravske krajeve i uživajte s obitelji uz bogatu ponudu Hotela Picok 4*! Kupon vrijedi za vikend 21.06.-23.06.2024.

Sva 3 dana očekuje Vas bogati obiteljski program (više pogledajte OVDJE), a 22.06. dodatno i besplatni sladoled za djecu (2 sladoleda po djetetu), besplatne slastice u kućici Ivice & Marice, besplatni sokovi za djecu, besplatni dječji ručak (dječji menu) te za roditelje ručak po posebnim cijenama na otvorenom (roštilj) ili kompletni ručak iz dnevne ponude (nije a la carte) unutar objekta za samo 17,99 eura po osobi!

22.06. nastup stand up komičara Aleksandra Lazića "Bez cenzure - do iberlaufa" (od 21h; nadoplata uz prethodnu rezervaciju u iznosu 9,99 eura po osobi)

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Opustite se u hotelskom bazenu i SPA relax zoni sa finskom i infracrvenom saunom!

EXTRA pogodnosti - 15% popusta na ostale wellness usluge i usluge SPA centra (kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin) i 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža!

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.