Otputujte u Sarajevu i uživajte u odmoru u Hotelu Villa Harmony 4* uz 1 ili 2 noćenja na bazi doručka za 2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 10 g.!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 50,00 €
Uštedi još 3,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi do 30.06.2024.

VILLA HARMONY 4*

Za sve vas koji tražite idealan hotel u srcu Sarajeva, dođite i otkrijte zašto je Villa Harmony 4* jedan od najomiljenijih hotela u gradu, a na samo 40 minuta vožnje od Jahorine (novom cestom)!

Naš hotel ima kapacitet od 15 soba i nalazi se na savršenoj lokaciji za istraživanje grada i uživanje u panorami Sarajeva. Sve sobe su namještene s puno pažnje i oplemenjene umirujućim tonovima koji će vam pružiti opuštajući i miran boravak.

Uz to, naš zdravi doručak će vas napuniti energijom za dan koji je pred vama. Ako dolazite automobilom, ne morate brinuti o parkiranju jer nudimo besplatan i siguran parking za sve naše goste.

Nismo samo običan hotel - mi se ponosimo činjenicom da brinemo o okolišu. Kao dio naše odgovornosti prema prirodi, koristimo solarne panele kako bi dobili toplu vodu u našim sobama, a također redovito recikliramo otpad i koristimo energetski efikasne uređaje. Uz nas, možete biti sigurni da svoj doprinos dajete i vi, jednostavno boraveći kod nas.

SARAJEVO je idealan grad za istraživanje različitih kultura koje se isprepliću u jednu cjelinu, njegovih gurmanskih specijaliteta, upoznavanje znamenitosti i druženje s ljubaznim stanovnicima!

To je grad u kojem se svatko osjeća kao kod kuće, čak i kada prvi put boravi u njemu! Poznat nam je iz filmova, pjesama, TV serija, književnih djela... Sve te dobre vibracije koje prenosi Sarajevo, teško je opisati, a da nešto ne ostane nedorečeno. Zato dođite u Sarajevo!