Bajkoviti dnevni odmor u Trakošćanu s bogatim ručkom za 2 odrasle osobe u Hotelu Trakošćan 4* uz opcije boravka i uključenim Wellness & SPA ili ulaznicama za dvorac Trakošćan!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 79,00 €
Uštedi još 4,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Iskoristite dan u Trakošćanu uz dnevni boravak s ručkom te izbor ulaznica za dvorac ili bogati Wellness & SPA... Kupon vrijedi za dan ovisno o odabranoj opciji i može se iskoristiti do 23.08.2024.

Vrijeme trajanja dnevnog odmora u sobi: ponedjeljak - petak 10:00 - 18:00 h, subota - nedjelja 13:00 - 20:00 h.

U Zagorju, HOTEL TRAKOŠĆAN 4* nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe.

Klasične sobe Hotela Trakošćan su sobe osnovnog tipa. Većina kreveta je tipa twin (dva odvojena kreveta 90x200cm), ima i nekoliko soba s king size krevetom, ali na zahtjev nudimo povezivanje dva kreveta u king size krevet. Sobe, kao i sam hotel, uređene su u modernom stilu koji se savršeno uklapa u zelene brežuljke u kojima se nalaze. Veličina sobe je 20m² to 25m², ima privatnu kupaonicu sa sušilom za kosu, TV ravnog ekrana, mini bar, sef.

U ponudi dnevnog odmora od nedjelje do petka opustite se uz hotelski bazen, unutarnju finsku saunu i vanjsku panoramic finsku saunu te whirlpool...

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje Spa & Wellness centra Lorem Paradiso. Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za  revitalizaciju duha i tijela. 

*Radno vrijeme Wellness Centra: ponedjeljak 15-21h, utorak-nedjelja 9-21h.

Uživajte u novouređenom prostoru restorana, lounge bara, recepcije i dječje igraonice, a noviteti su i dječje igralište te tereni za padel na nekadašnjem prostoru multifunkcionalnog terena!

U ponudi dnevnog odmora u subotu očekuju Vas ulaznice za dvorac Trakošćan!

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. arx Thacorum) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!

Na stazi oko Trakošćanskog jezera uređena je poučna staza koja pruža uvid u prirodne vrijednosti park-šume Trakošćan i okolnog područja. Područje je pogodno i za biciklizam, a samim Trakošćanom prolazi niz biciklističkih ruta.