Posjetite bajkoviti Ogulin i uživajte u idiličnom odmoru uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 4 osobe u apartmanima Klečka vila 4* i 3 sata opuštanja u jacuzziju i sauni...

Kupon vrijedi do 30.08.2024.

Apartmani Klečka vila 4* smješteni su u Ogulinu, imaju besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište te pristup spa sadržajima.

Apartmani imaju 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana sa streaming uslugama, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s pogledom na planine.

Kontinentalni doručak dostupan je svakog dana u apartmanu.

Wellness prostor sastoji se od jacuzzija i saune.

Od prvog pisanog spomena, Ogulin je bio i ostao administrativno, kulturno-obrazovno, gospodarsko, zdravstveno, vjersko, vojno-obrambeno i prometno središte šire regije. Duh pitomog gradića ugodnog za život njeguju Ogulinci i danas. Ponosni na ostavštinu svojih predaka, pažljivo čuvaju sve vrijednosti i prenose ih na svoje potomke. Oduvijek su veliku važnost pridavali okupljanju i želji za zajedničkim napretkom. Poseban ponos izaziva duga tradicija djelovanja Planinarskog društva "Klek" i Pjevačkog društva "Klek". 

Klek je istaknuta planina na rubu Velike Kapele, iznad grada Ogulina. To je jedno od najatraktivnijih i najpopularnijih planinskih odredišta u Hrvatskoj. Ima oblik 3-4 km dugog hrpta strmih strana, na čijem vrhu je 200 metara visoka stjenovita glava. Prema narodnoj predaji, vrh Kleka je okupljalište vještica u olujnim noćima pa su one postale svojevrstan simbol Kleka i Ogulina.