NOVO - tjedni odmor u Toplicama Sveti Martin uz 2 ili 5 noćenja za 2 osobe u Apartmanu Toplice Sveti Martin 4* i kupanje u Aquaparku Martilandia i The Temple of Life u Termama Sveti Martin!

7 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 139,00 €
Uštedi još 7,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 7,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

1 dijete do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi od nedjelje do petka, od 23.06. do 30.08.2024. (nadoplata za boravak preko vikenda 20€/kuponu)

Apartman Toplice Sveti Martin 4* nalazi se u mjestu Toplice Sveti Martin u neposrednoj blizini Termi Sveti Martin, nadomak sportske dvorane, teniskih terena, multifunkcionalnog sportskog igrališta, smješten na brežuljku sa kojeg se pruža prekrasan pogled na naselje Toplice Sveti Martin. 

Apartman ima dnevni boravak sa TV-om ravnog ekrana i sofom na razvlačenje, potpuno opremljenu kuhinju sa plinskim štednjakom i pećnicom, kupaonicu sa kadom te spavaću sobu sa bračnim krevetom. 

Opremljen je centralnim grijanjem (podno grijanje + radijatori) te klima uređajem. Ima natkriveni balkon sa vrtnom garniturom. U sklopu apartmana dostupno je besplatno privatno parkiralište.