Ljetovanje u prekrasnom Šibeniku uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Panorama 4* te besplatno korištenje vanjskog bazena i fitnessa!

16 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 314,00 €
Uštedi još 15,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 15,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Elegantan hotel smješten pokraj Šibenskog mosta sa kojeg se pruža jedinstven pogled na grad Šibenik... Kupon vrijedi za odabrani termin.

HOTEL PANORAMA 4*

Izvan gradske vreve a nadohvat ruke, hotel Panorama je idealno rješenje za  poslovne susrete i sve one željne odmora.

Hotel je potpuno preuređen a svojom lokacijom omogućuje jednostavnu prometnu povezanost. Pored hotela se nalazi elegantan bazen sa fantastičnim pogledom na Šibenik i ušće rijeke Krke. 

Svojim gostima hotel nudi ukupno 36 hotelskih soba: 16 standard soba i 20 superior soba. Sve sobe su opremljene TV i SAT TV uređajem, Wi-fi Internetom, telefonom, kupaonom sa tuš kabinom i WC-om.

U ponudu uključeno i besplatno korištenje vanjskog bazena, besplatan fitness te besplatni parking i Wi-Fi.

Aperitiv bar, sa poslugom u sobu, na raspolaganju je 24h na dan.

Velika se pozornost daje gastronomskoj ponudi hotela pa zato ne čudi što je preuređeni restoran La Vista Restaurant & Bar prepoznat kao ciljano gastro odredište. Jelovnik se sastoji od velikog izbora mesnih i ribljih specijaliteta a okosnicu ponude činu mediteranski način pripreme jela te obrade namirnica – domaći proizvodi i začini te vlastito maslinovo ulje.