Uživajte u specijalitetima u dvoje ili sa društvom! Restoran & pivnica Makedonski Merak na Savskoj cesti 56 u Zagrebu poziva Vas na bogatu platu s prilozima i pivom za 2 ili 4 osobe!

7 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 33,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon se može iskoristiti svaki dan i petkom i subotom za živu muziku! Kupon vrijedi do 15.08.2024.

Dođite i osjetite dašak zemlje sunca gdje se spajaju okusi Balkana, Mediterana i Orijenta!

Opcija 1) PLATA za 2 OSOBE: pohana punjena paprika, pohane tikvice i patliđani, pohani sir, nafora (pečeni kruh sa sirom), pohani pileći prutići, domaći ajvar i pinđur, tartar umak + 2x 0.5l piva (tamno, rezano ili svijetlo)

Opcija 2) PLATA za 4 OSOBE: ćevapi, punjeni lungić, vratina, pileći batak i zabatak otkošteni, šiš, krumpir ploške, povrće sa žara, ajvar, luk, domaće lepinje + 4x 0.5l piva (tamno, rezano ili svijetlo)

Uz ugodan rustikalni ambijent, ljubazno osoblje i vrhunske makedonske specijalitete priuštiti ćemo Vam nezaboravni merak i užitak duše.

Organiziramo sve vrste obiteljske proslave te poslovne susrete. U našoj pivnici i restoranu možete se opustiti u mirnom kutku u originalnom ambijentu terase ili caffe bara. Veselimo se Vašem dolasku!