Nezaboravan odmor u Wellness Villi Istriana u Umagu uz 3 ili 4 noćenja u SPA sobi s hidromasažnom kadom na bazi doručka za 2 osobe, degustacije domaćih delicija, pregršt sadržaja i pogodnosti!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 417,00 €
Uštedi još 21,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 21,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 15.09.2024.

Wellness Villa Istriana nalazi se među zelenilom u mirnom naselju Murine, neposredno od Umaga. Okružena zelenilom i sa privatnim wellnessom zasigurno će Vam pružiti nezaboravan odmor.

Wellness Villa Istriana nudi najbolje za Vaš bzebrižan predah i sve potrebe poslovnih putovanja kao i obiteljskih druženja. Doživite Istru u punom sjaju, iskušajte autohtone delicije poput maslinovog ulja i kvalitetnog vina.

EXTRA pogodnosti - razni popusti (više pogledajte na LINKU) ● degustacija domaćeg maslinovog ulja, domaćih rakija i degustacija na bazi tartufa ● 1x najam bicikala u trajanju 2 sata ●  mogućnost dolaska na vođenu meditaciju uz vježbe disanja Finger breathing (nužna prethodna prijava prije dolaska) ● mogućnost dolaska na zvučnu kupku (gong, tibetanska zdjela, zvučna vilica i ostale zvučne kupke; nužna prethodna prijava prije dolaska).

Pažljivo dizajnirana da se osjećate ugodno i opustite od svakodnevnog stresa. Poseban je naglasak stavljen na dobrobit Vašeg zdravlja, a smještaj je prostran i u potpunosti opremljen.

U cijenu uključen bogati buffet doručak sa domaćim sokovima, kruhom, marmeladama, jogurtima, kefirom i domaćim sirevima, ili romantičan doručak serviran u sobi!

SPA SOBA

Ova klimatizirana soba uključuje balkon, sef, mini bar i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Također ima vlastitu hidromasažnu kadu.

U malom obiteljskom objektu Wellness ville Istriane se nudi riblja večera a la carte iz dnevnog ulova ribe vlasnika koji ima i uzgoj kamenica i dagnji ;dok sin vlasnika profesionalan kuhar pomno pripravlja svježe namirnice i dnevne menije koji su poseban ponos restorana jer se njima potiče uživanje u raznim kombinacijama okusa te jedinstvenoj prezentaciji hrane. Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama, a bazira se na spoju tradicionalne istarske kuhinje s elementima moderne kuhinje.

Još jedna od posebnosti ovog  restorana je što nudimo namirnice od lokalnih malih proizvođača vina, ulja, povrća i ostalih proizvoda. Na taj način svojim gostima nudimo upoznavanje pravih okusa Istre.