Užitak odmora u Opatiji uz 3 dana i 2 noćenja u superior sobi na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Bristol 4*, a dijete do 6 godina GRATIS!

9 prodanihMožete kupovati i dalje!

Ova izvrsno smještena rezidencija nalazi se u srcu Opatije, nasuprot Ljetnog kazališta. Kupon vrijedi od 01.07. do 19.07.2024.

HOTEL BRISTOL

Naš prekrasni hotel nudi panoramski pogled i ljepotu koja oduzima dah u kombinaciji s elegantno uređenim modernim sobama kako bi vaš boravak učinio opuštajućim, udobnim i nezaboravnim iskustvom.

Profesionalna i personalizirana usluga, u kombinaciji s udobnošću hotela, opremljena s ukusom i osjećajem, omogućuje vam da uronite u duh Austro-Ugarske Monarhije, u kombinaciji s modernim međunarodnim stilom života.

SUPERIOR SOBE

Svijetle i prozračne, ove smještajne jedinice imaju sve kako bi vaš boravak učinili pravim užitkom. Sobe imaju individualno podesivu klimu, radni stol s lampom, minibar, kompletan kupaonski pribor, satelitsku TV ravnog ekrana, telefon s izravnim biranjem i besplatan brzi WiFi.

CAFE PALME U HOTELU

Nema ništa ugodnije od uživanja u sporoj i lijenoj kavi i uživanju u domaćim kolačima na terasi Cafe Palme hotela Bristol**** uz razgovor ili promatranje ljudi. Smješten u srcu opatijskog hotela Bristol****, Cafe Palme ističe se kao prvo mjesto za kavu, slatke poslastice i prekrasno iskustvo. Onog trenutka kad uđete unutra, zaljubit ćete se.

LUNGOMARE

Šetajući Lungomareom, poznatom 12 km dugom obalnom šetnicom, možete se diviti brojnim velebnim vilama – vrhunskim primjerima arhitekture Belle Époque, otkriti spomenike u spomen na ljude važne u lokalnoj povijesti ili kipove koji su postali simbol Opatije (kao što je npr. Djevojka s galebom).

VILA I PARK ANGIOLINA

Središnji opatijski perivoj Angiolina, površine 2,7 ha, proglašen je zaštićenim spomenikom parkovne arhitekture 1968. godine. Perivoj se nalazi u najelitnijoj zoni grada, koja obuhvaća potez između Ulice maršala Tita i mora. 

Parkom se proteže obalno šetalište Franje Josipa I. koje povezuje liburnske obalne općine od Voloskog do Lovrana. Nastanak perivoja usko je vezan uz gradnju Vile Angioline 1844. godine.