[ZA OBITELJ] Ljetni odmor u Moravskim Toplicama uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odraslih i do 2 djece u Hotelu Termal 4*, kupanje u Hotelu Termal i Termalnom parku Terme 3000!

7 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 324,00 €
Uštedi još 17,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 17,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

GRATIS 1 dijete do 12 g. (na pomoćnom ležaju) i 1 dijete do 6 g. (na ležaju s roditeljima). Kupon vrijedi za odabrani termin.

Hotel Termal 4* smješten je u središtu termalnog krajolika Moravskih Toplica i povezan s blagodatima naše termomineralne vode. Hotelske sobe služe vašoj dobrobiti i udobnosti nudeći prekrasan pogled na bazene ili golf teren.

Osim bogatog polupansiona i udobnog smještaja, u ovoj ponudi Hotel Termal uključeno je i korištenje finske saune i relax sobe s kromoterapijom. Boravak u vrućoj finskoj sauni potiče cirkulaciju krvi, pomaže u detoksikaciji organizma i jačanju imunološkog sustava, oslobađa napetosti u mišićima te vas ugodno fizički i psihički opušta.

U cijenu uključeno i neograničeno kupanje u unutarnjim i vanjskim bazenima s termalnom vodom u Hotelu Termal i u Termalnom parku Terme 3000 (spojeno s hotelom), ulaz u hotelsku saunu Hotela Termal te jutarnja gimnastika i vodeni aerobik uz glazbu 2x dnevno (osim nedjeljom)!

Termalni park Terme 3000 jedan je od najvećih u Sloveniji. Povezan je s hotelima panoramskim hodnikom. Zatvoreni, dvoetažni dio parka ima tobogan, saune i sobu za opuštanje. 

Adrenalinski tobogani glavna su atrakcija u vanjskom dijelu parka s raznim bazenima i poznatim crnim kupkama ispod njih. 

Površine više od 3.000 m² ima Aqualoop i Kamikaze adrenalinske tobogane, obiteljske tobogane (2 vanjska, 1 unutarnji), otvoreni i unutarnji dječji bazen i crne kupke. Crna termomineralna voda iz Terma 3000 najtoplija je u Sloveniji, a kupanje u njoj pozitivno utječe na cijeli organizam.