[80% POPUSTA!] TOP ponuda tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela u 5 dolazaka u Bio+Klinik salonu u Zagrebu - 5x Tesla, 4 zone Cryo i 1x kavitacija, sve za samo 100 eura!

9 prodanihMožete kupovati i dalje!

Kupon vrijedi do 15.09.2024. Adresa korištenja kupona: ZAGREB - 8. Bukovački ogranak 7

TESLA TRETMANI za oblikovanje tijela tek su od nedavno dostupni u Europi i uspijevaju upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. 

KRIOLIPOLIZA je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Poseban krio-vakuum aplikator se položi na odabrano područje kako bi se vakuumom izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati, a krio elementi hladili tako zahvaćeno tkivo. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

KAVITACIJA je bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga, trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana!