Ljetno osvježenje u slovenskim krajevima uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Krvavec, opuštanje u sauni i rekreaciju na biciklima!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!

Djeca do 6 godina GRATS u sobi s 2 odrasle osobe! Kupon vrijedi do 31.08.2024.

Uživajte u nezaboravnom boravku u Hotelu Krvavec, uređenom u alpskom stilu, a koji se može pohvaliti titulom i najboljeg ski boutique hotela u Sloveniji po izboru World Ski Awards!

Svojim položajem neposredno uz skijašku stazu predstavlja idealno polazište za zimske i ljetne aktivnosti na planini Krvavec. Gostima hotela služi se bogat doručak i ukusna večera s domaćim kulinarskim delicijama. Tijekom dana hotel nudi prostrani samoposlužni restoran, a osvježiti se možete i na popularnoj "Plaži", vanjskoj terasi s barom, glavnom mjestu okupljanja i zabave na planini, koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela.

U cijenu uključeno korištenje saune (3 h po osobi), 3 h korištenja bicikala, gondola i prijevoz od gornje stanice gondole do hotela i obrnuto uključeno u cijenu!

Restoran Krvavec visoko iznad oblaka na skijaškim stazama predstavlja pravu gurmansku oazu s prekrasnim pogledom na planinske vrhove. Svojim jedinstvenim ugođajem i elegantnim dizajnom gostima nudi nezaboravno kulinarsko iskustvo. Svježe pripremljeni specijaliteti od domaćih namirnica i vrhunska vinska karta samo su neki od razloga zašto je restoran Krvavec popularno odredište.