Uživajte u mesnom ili ribljem meniju za 2 osobe u Konobi Maslina, u Malinskoj na otoku Krku, već od 89 kn!

50 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 180 kn
Ušteda 50%
Cijena 89 kn

Više je razloga zašto razmaziti svoje nepce u konobi Maslina! Osim što će Vas usred otoka dočekati vrhunski mesni meni, tradicija leskovačkog specijaliteta i Međimurja, nudimo i odličan izbor svježe ribe i morskih plodova!

Konoba "Maslina" nalazi se u mjestu Sveti Vid - Miholjice, 2500m od centra Malinske na cesti prema Šilu i Dobrinju, a u blizini crkve u Svetom Vidu. 

Sva jela pripremamo na tradicionalni, domaći način od svježih sastojaka, a svakodnevno pečemo domaći kruh i lepinje...

Vlasnici konobe "Maslina'' (obitelj brkić) su proizvođači vina, tako da smo prepoznatljivi po velikom izboru domaćih bijelih i crnih vina - od suhih do polusuhih i poluslatkih...

Ponuda uključuje 2 menija na odabir u konobi Maslina, Malinska, KRK.

Prije nego kliknete kupi, odaberite željenu opciju:

MENI 1

Kalamari mix za 2 osobe: Pržene lignje, Lignje na žaru, Rižoto od plodova mora, Blitva s krumpirom, Tartar, tršćanski umak.

MENI 2

Mesna plata ''Zrinski'' za 2 osobe: Pohani odrezak ''Martin'' (punjen domaćom kobasicom i slanim sirom), Pileći file u umaku od gljiva, Gurmanska pljeskavica, Pekarski krumpir, Domaći trganci, luk, ajvar.


KAKO DO NAS?

Ako dolazite iz pravca Baške i Krka naći ćete nas ako idete glavnom cestom prema Krčkom mostu sve do velikog kružnog toka (nakon benzinske crpke Adria - Kavazović) gdje skrećete lijevo prema Malinskoj i konoba "Maslina" je odmah s vaše desne strane.

Ako dolazite iz pravca Omišlja i Njivica idete glavnom cestom prema Krku i nakon "Plodina", "Petrola" i "Cvijeta Kvarnera" na kružnom toku skrenete desno prema Malinskoj.


Po primitku kupona, obavezna rezervacija unaprijed na tel: 099/790-5258 ili 051/858-164.