Skijanje u Sloveniji uz 50% popusta! Komadić raja očekuje Vas u hotelu Celjska koča*** uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe te wellness, noćni ski pass i obilazak Starog grada Celja!

82 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U idiličnoj snježnoj atmosferi zaboravite na sve brige te uživajte u dvoje uz skijanje, wellness te obilazak Starog grada Celja! Uz mogućnost spajanja čak 4 kupona, uživajte kroz 8 noćenja!

Hotel se nalazi u idiličnom okolišu u zavjetrini nedirnutih šuma.

Hotel sa tri zvijezdice je suvremeno osmišljen i izgrađen na sunčanoj lokaciji sa predivnim pogledom na Savinjsku dolinu.

Skijalište na Celjskoj koči obuhvaća više od 4ha. Moderna žičara vodi vas na vrh Tolsta (834m). Skijalište »Celjska koča« ima sagrađen suvremen sistem umjetnog zasnježivanja te je osvjetljeno što omogućava ugodno skijanje. Žičare »Celjska koča I« i »Celjska koča II.« imaju kapacitet 900 skijaša na sat. Uz skijalište su na Celjskoj koči uređene su i pruge za trčanje na skijama (5 km) i pruga za sanjkanje.

Wellness je harmonično zdravstveno stanje tijela i duše koje se temelji na vlastitoj odgovornosti čovjeka i njegovom odnosu prema prirodi i okolišu.

Čine ga četiri temeljne sastavnice:
- tjelesno kretanje
- zdrava prehrana
- duševne aktivnosti
- osobno opuštanje

Wellness je, dakle, odluka koju donosimo kako bismo postigli optimalno zdravlje i maksimalno životno osjećanje. Wellness nije lijek, to je način života.

U našem wellness centru možete se razmaziti na više načina. Rado ćemo vam ponuditi i vitaminske tanjure s voćem i piće po vašem izboru.