Posjetite Međugorje! 3 dana/2 Polupansiona u Međugorje Hotelu i SPA**** za 2 osobe uz piće i poklon dobrodošlice, te dodatnu opciju - korištenje prekrasne SPA i Wellness oaze! Sve uz popuste do 52%!

90 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novi Međugorje Hotel & Spa**** otvara Vam vrata u ovoj odličnoj ponudi uz dvije opcije: 2 polupansiona za 2 osobe, a na vama je da izaberete da li želite dodatnu relaksaciju u prekrasnoj welness i spa zoni! Kupon vrijedi do 30.03.2013. godine!

Prilikom kupnje kupona izaberite opciju koju želite: sa ili bez wellness zone!

Ponuda br 1 uključuje:

3 dana i 2 noćenja, polupansion, sve za 2 osobe, piće dobrodošlice (vino, sok ili rakija ) + kava ili čaj + poklon dobrodošlice.

Ponuda br 2 uključuje:

3 dana i 2 noćenja, polupansion + korištenje SPA prostora, sve za 2 osobe, piće dobrodošlice (vino, sok ili rakija ) + kava ili čaj + poklon dobrodošlice.

Spa i wellness zona uključuje:

sauna, turska kupelj, whirlpool, mala teretana, senzorski tuševi, slana soba, frigidarium, mogućnost masaže.

Medjugorje Hotel & Spa posjeduje 99 soba na 3 kata, sa ukupno 222 kreveta smještenih u 75 dvokrevetnih soba, 12 trokrevetnih soba, 6 soba prilagođenih invalidima te 6 apartmana sa terasom. Sobe su velike, prozračne, udobne, zvučno izolirane i ugodno namještene. Opremljene su sa satelitskom LED TV, klima uređajima i grijanjem, komfornim ortopedskim madracima na drvenim letvicama. Sve sobe imaju kupaonicu sa velikom tuš kadom, sušilom za kosu i ostalim dodacima.

Medjugorje Hotel & Spa je hotel sa 4 zvjezdice, a nalazi se vrlo blizu crkve Sv. Jakov.

U Međugorju posjetite:

Župna crkva

U uređenoj unutrašnjosti crkve obavljaju se svete mise i molitveni program, tijekom ljeta kad je i broj gostiju veći obavljaju se na vanjskom oltaru. Na samom ulazu u dvorište crkve postavljen je kip Kraljice Mira od bijelog kamena, s lijeve strane je kip Sv. Leopolda Bogdana, a s desne drveni križ pod kojim se hodočasnici mole i pale svijeće. Uz crkvu je uređeno 25 ispovjedaonica, te velika dvorana za molitvene susrete.

Brdo Ukazanja i Križevac

Na mjestu prvih ukazanja Gospe iznad bijakovićkog sela Podbrdo, nalazi se brdo ukazanja koje je hodočasnička stanica. Križevac je postalo mjesto gdje hodočasnici prolaze svoj križni put, i otkriju muke Isusove.

Vanjski molitveni oltar

Sagrađen je 1989. godine sa oko 5000 sjedećih mjesta koja budu prepunjena tijekom ljetnih mjeseci i crkvenih blagdana.

Kip Gospe

Predivan kameni kip Gospe, postavljen je na ulazu u župnu crkvu i mjesto je na kojem se mnogi vjernici okupljaju kako bi molili.